Verpleegkundige - Weddesteyn - Woerden

Dit ga je doen

Als Eerst Verantwoordelijke Verpleegkundige met een BIG registratie zorg je voor een optimaal woonklimaat voor de bewoners van Weddesteyn in Woerden. Je werkt samen in een multidisciplinair zorgteam van verzorgenden en verpleegkundigen. Je combineert jouw oog voor de lichamelijke kant van mensen met hun psychische en sociale aspecten. Je zorgt als Eerst Verantwoordelijke Verpleegkundige ervoor dat de bewoners zoveel mogelijk hun autonomie kunnen behouden. Samen met je collega's verleen je zorg op basis van de zorgvraag van de bewoners.Je coördineert en bewaakt de continuïteit van de zorg op basis van het kwaliteitsbeleid. Je kunt kiezen of je op een somatische of psychogeriatrische afdeling wilt werken.

Dit kun je van ons verwachten


 • We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie waar je wordt aangestoken door het enthousiasme en de gedrevenheid die er heerst.

 • We bieden je een plek waar je je verder kunt ontwikkelen en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het werkplezier van onze medewerkers.

 • Als jij de zorgtopper bent die wij zoeken, dan bieden we je in principe een vast contract.

 • Je kunt de functie van Eerst Verantwoordelijk Verpleegkundige niveau 4 met BIG registratie vervullen vanaf 28 uur tot maximaal 32 uur per week.

 • Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 45, minimaal € 2.492,51 en maximaal € 3.362,22 van de CAO VVT bij een fulltime dienstverband (36 uur).

 • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).


Wat wij verwachten


 • Je hebt een diploma Verpleegkundige niveau 4 en BIG registratie op zak.

 • Je bent bereid alle diensten te draaien.

 • Je vindt het leuk om de afdeling mee op te bouwen.

 • Hart voor mensen: je wilt met aandacht onze bewoners stimuleren.

 • Plezier in wat je doet: je doet er alles aan om jouw werk tot een succes te maken, zowel voor jezelf als voor Careyn.


Kom jij als Verpleegkundige niveau 4 met een BIG registratie ons Careyn team versterken in Weddesteyn? Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter

Hier ga je werken

"Gelukkig zijn en je goed voelen is belangrijk in Weddesteyn"

Hier wonen mensen die lichamelijk zorg nodig hebben, mensen met dementie en ouderen die revalidatie nodig hebben op tijdelijke basis. De focus van het multidisciplinaire team ligt op veerkracht, op mogelijkheden en op wensen van de bewoners. Het betekent dat het bewoners begeleidt in hun welzijn in plaats van al zorgend de dingen uit handen nemen.

Die manier van kijken en werken doet een beroep op creativiteit en organisatievermogen. Dat zit ‘m in kleine dingen: iemand die graag doucht voordat hij in bed stapt, hoeft niet per se ’s morgens onder de douche. En revalideren hoeft niet persé binnen, het kan ook tijdens een wandelingetje buiten als dat nou veel beter in iemands leven past. Ook familieparticipatie is belangrijk. Daarom doen de mensen in Weddesteyn hun best om de sociale omgeving te betrekken in het leven binnenshuis. Er heerst een fijne collegiale sfeer en je zult merken dat het samen ontwikkelen inspirerend is.

Ook het restaurant zorgt ervoor dat dit grote huis in Woerden een levendige plek binnen de gemeenschap inneemt. Het is voor bewoners en voor mensen ‘van buiten’, met uitzicht op de speelplaats van het kinderdagverblijf. Hoe leuk wil je het hebben?

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Een dagje meelopen is uiteraard mogelijk!

Wil je direct solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature en upload je cv en brief met wensen voor als je bij ons komt werken.

Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan rechtstreeks contact op met Esther van Haastert op nummer 06-82509183.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Verpleegkundige - Weddesteyn - Woerden