Verpleegkundige - wijkteam - Harmelen

Dit ga je doen

Werken in de wijk is afwisselend, dat weet je misschien al uit ervaring! Careyn staat er voor dat jij op een verantwoorde manier zorg kunt verlenen.

Als verpleegkundige in de wijk kan goed overstijgend denken en klinisch redeneren. Je vraagt door waar nodig. Je legt een infuus aan, dient medicijnen toe en injecties. Je houdt je cliënten goed in de gaten en denkt preventief, vooral in situaties die snel veranderen. Zo regel je tijdig een decubitusmatras, of schakel je nachtzorg in. Bij de volledige verzorging van een cliënt ben jij als verpleegkundige het aanspreekpunt en houdt contact met de huisarts. Je betrekt familie en mantelzorgers en je bent de steun en toeverlaat van de wijkverpleegkundige. Jij bent blij dat je je eigen (parttime) werktijden kunt indelen en geen nachtdiensten hoeft te draaien. Dat je complexe zorg coördineert en een flinke verantwoordelijkheid hebt, vind je prettig, want het betekent dat je ook veel kunt betekenen als verpleegkundige!

Wat wij van je verwachten


  • Een verpleegkundige die zijn/haar werk ziet als een vak en streeft naar de beste zorg voor de cliënt.

  • Een collega die ondernemend is en verantwoordelijkheid neemt.

  • Een collega die cliënten stimuleert zo zelfstandig mogelijk te zijn, en hun wens respecteert om regie over hun leven te houden.

  • Een collega die plezier heeft in het werk en graag deel uitmaakt van een dynamisch team.


We gaan ervan uit dat je je diploma MBO Verpleegkundige met BIG registratie op zak hebt. Als je een auto tot je beschikking hebt is dat een pré.

Dit kun je van ons verwachten


  • We bieden je een contract voor 8 tot 16 uur per week voor de duur van een jaar. Als we het met elkaar kunnen vinden wordt je contract omgezet in onbepaalde tijd.

  • Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 45, minimaal € 2.492,51 en maximaal € 3.362,22 van de CAO VVT bij een fulltime dienstverband (36 uur).

  • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

Hier ga je werken

“We hebben veel vertrouwen in elkaar en zijn open en eerlijk als team. Dat geeft werkplezier!”

Een klein dorp tegen Utrecht met een groot gebied eromheen, dat is Harmelen. Hier vind je landhuizen en flatjes en hier heeft het wijkteam korte lijnen met de enige huisartsenpraktijk van het dorp, de enige apotheek, de casemanager dementie en de specialist ouderengeneeskunde. De teams bestaan uit 15-16 collega-helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen, ieder met een eigen karakter en energie. Er is veel vertrouwen onderling en de sfeer is open en eerlijk. Dat geeft werkplezier!

Intervisie is belangrijk. Want ook al heb je je eigen cliënten in de wijk, je staat samen met je collega’s voor een casus. Jullie bespreken of je op de goede weg bent en of er iets moet veranderen. Dat kan snel, er is altijd iemand bereikbaar bij acute problemen. Jullie kunnen tot het uiterste gaan om goede zorg te leveren.

In Harmelen werk je met een basisrooster, dus je hebt in principe vaste dagen en vaste tijden (die je samen vaststelt). Slechts 10% van je tijd is onregelmatiger vanwege vakanties en invalwerk.

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Een dagje meelopen is uiteraard mogelijk!

Wil je eerst meer inhoudelijke informatie of heb je vragen naar aanleiding van de vacature? Neem dan rechtstreeks contact op met teamondersteuner Karin de Paauw op nummer 06 13 64 78 98 of wijkverpleegkundige Nelleke van den Berg op nummer 06-22949630 (niet op woensdag en vrijdag).

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Verpleegkundige - wijkteam - Harmelen