Huismeester - De Plantage - Brielle

Huismeester

Als huismeester is het jouw taak om te zorgen voor een goede en veilige woonomgeving voor onze bewoners. Je bent het aanspreekpunt voor facilitaire zaken en gaat kleine klussen niet uit de weg. Op elk moment van de dag ben je in staat om spreekwoordelijke 'brandjes' te blussen en op te treden wanneer dat nodig is. Naast je werkzaamheden als huismeester ben je belast met de belangrijke taak als ploegleider BHV. Dit houdt in dat je bij calamiteiten verantwoordelijk bent voor de coördinatie. Je hebt een zelfstandige functie waarbij goed kunnen prioriteren belangrijk is.

Voor onze woonzorglocatie De Plantage in Brielle zijn wij op zoek naar een Huismeester voor 28 uur tot 36 uur per week.

Voornaamste taken en verantwoordelijkheden


 • Je verricht installatie-, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden.

 • Je bent het aanspreekpunt voor externe partijen die werkzaamheden uitvoeren.

 • Je zet opdrachten naar externe partijen uit via het interne registratiesysteem.

 • Je verricht diverse logistieke werkzaamheden zoals het transport van karren en vuilnis alsmede kleine interne verhuizingen.

 • Je bent in staat tot samenwerken op locatie, kunt goed werk op elkaar afstemmen en hebt een flexibele houding.

 • Je zorgt er voor dat voldaan wordt aan de wettelijke regels waar wij ons als instelling aan moeten houden. Denk hierbij aan bedrijfshulpverlening, legionellabeheer en (brand)veiligheid.

 • Je hebt een nauwe samenwerking, afstemming met en legt verantwoording af aan de facilitair coördinator, locatiemanager en projectleider techniek.


Wat breng je mee


 • Je hebt ervaring als huismeester of facilitair medewerker in de zorgbranche.

 • Je beschikt over een relevant MBO-diploma bijv. richting Techniek.

 • Je bent bereid tot het volgen van een opleiding Bedrijfshulpverlener (BHV’er/ploegleider) met periodieke herhalingscursussen (intern).

 • Je bezit aantoonbaar technische kennis en hebt affiniteit met veiligheidsvoorschriften.

 • Je kunt zelfstandig aan de slag en weet goed prioriteiten te stellen.

 • Je beschikt over goede computer- en taalvaardigheden (e-mailen, informatie verwerken in systemen).

 • Je beschikt over een servicegerichte houding en sociale vaardigheden.

 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.


Dit mag je van ons verwachten


 • In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor gezonde arbeidsomstandigheden.

 • Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 35 (€ 2.200,70 tot € 2.937,68 o.b.v. 36 uur per week) volgens de CAO VVT.

 • Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.

 • Je wordt opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

 • Bij aanvang krijg je een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

 • Bij wederzijdse tevredenheid zetten wij dit zo snel mogelijk om in een contract voor onbepaalde tijd.

ZHE

"Mensen zijn bij ons thuis, ze hebben een plek van hun zelf."

Wereldberoemd in Brielle, al was het maar omdat De Plantage in 1962 geopend werd door de jonge prinses (!) Beatrix. Als je het team hier gaat versterken is het leuk om te weten dat je in De Plantage bij diverse specialismen kunt werken, want er zijn 7 afdelingen. Twee met psychogeriatrische bewoners, 2 met mensen met een lichamelijke beperking en 3 afdelingen met mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel. Uitgangspunt is steeds dat bewoners hier echt thuis zijn en een plek hebben waar ze zichzelf zijn. Jij als zorgprofessional ondersteunt hen bij de dingen die ze zelf willen en waardevol vinden.

Dat zit ‘m vaak in kleine dingen, zoals iemand helpen bij het zelf scheren, of bij het onderhouden van sociale contacten. Hoe leuk is het om samen uit te vinden dat de dagelijkse fysiotherapie-oefeningen ook op een andere manier kunnen, zoals tijdens een wandeling? Die alertheid houdt je scherp en fris. Bij de NAH-bewoners is dat best een uitdaging vanwege de grote leeftijdsverschillen: van 19 tot en met 80+. Een jongere heeft andere behoeften dan een ouder iemand en jij zult je goed moeten kunnen inleven in beiden. Het maakt het werk waardevol, boeiend en afwisselend.

Bij De Plantage werken in totaal 225 mensen voor 150 kamers. Er is een plek waar bewoners fitnessen, houtbewerken, brood bakken, kaarsen maken en andere activiteiten doen met mensen uit de omgeving. Contacten gaan hier over en weer gemakkelijk. Er is veel loopruimte voor onrustige benen die binnen de muren moeten blijven en er zijn meerdere binnentuinen.

Je werkt niet alleen met veel collega’s, maar ook met de hulp van 250 vrijwilligers. En wil je jezelf specialiseren of verder bekwamen, dan krijg jíj hier alle aanmoediging en ondersteuning!

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Sandy de Bruijn via s.debruijn@careyn.nl.

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Huismeester - De Plantage - Brielle