Dynamisch Functioneel Beheerder Office365 - Rotterdam

ICT

Word jij onze Microsoft 365 expert?
Stap in de wereld van Microsoft 365 bij Careyn, een maatschappelijk betrokken zorgorganisatie. Ben jij die gedreven en betrokken collega die onze zorgorganisatie helpt optimaal gebruik te maken van Microsoft 365? Heb je een diepgaande kennis van deze applicaties en deel je deze passie graag met anderen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Bij ons staat samenwerking centraal. Microsoft 365 inclusie Teams, OneDrive en SharePoint, vormt hierbij de basis. Jij zorgt ervoor dat onze medewerkers soepel kunnen werken met Microsoft 365 en dat het een waardevolle bijdrage levert aan hun dagelijkse werkzaamheden.
Als bruggenbouwer tussen gebruikers en ICT weet jij precies wat onze zorgprofessionals nodig hebben. Met jouw kennis van systemen en IT- marktontwikkelingen werk je continu aan verbeteringen. Daarmee help je niet alleen de zorgprofessionals, maar draag je ook bij aan de kwaliteit van zorg voor onze cliënten. Jouw inzet maakt het verschil!
Careyn, persoonlijk en altijd nabij
Careyn is een dynamische zorginstelling die zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van jong en oud, gezond of kwetsbaar. In een team van 50 ICT-collega's werk je samen in een open en collegiale sfeer. We werken hard en zorgen goed voor elkaar. Servicegerichtheid en ondersteuning van onze zorgprofessionals staan voorop.

Wat verwachten wij van jou?
Als Functioneel Beheerder ben je thuis in de wereld van Microsoft en sta je in nauw contact met alle lagen van onze organisatie. Je vertaalt vragen uit de operatie naar passende oplossingen. Je durft de operationele en tactische verantwoordelijkheid te nemen voor het beheer van diverse Microsoftapplicaties (voornamelijk Microsoft 365, Exchange, SharePoint en Teams). Je bent een goede gesprekspartner voor de gebruikersorganisatie, de leverancier en je manager. Ook begeleid je gebruikers bij hun vraagstukken na de migratie naar Office365.

Jouw verantwoordelijkheden
Je wordt omringd door gedreven collega's die elkaar ondersteunen en samen bouwen aan een betere zorgorganisatie. In de rol als Functioneel Beheerder Microsoft 365 ben je onder andere verantwoordelijk voor:
• het operationeel en tactisch beheer van o.a. Microsoft 365, Exchange, SharePoint en Teams
• begeleiden van migratie naar Microsoft 365 omgeving en gebruikers ondersteunen na migratie
• het begeleiden van de Exchange conversie en data conversie met sharegate
• het uitvoeren van projecten en/of inhoudelijk bijdragen aan projecten op het gebied van applicatieontwikkeling
• kwaliteitsbewaking
• het coördineren en doorvoeren van gewenste wijzigingen in overleg met de interne stakeholders
• adviseren van je manager over de ontwikkelingen over de applicaties en het gebruiker ervan
• leveranciersmanagement
• opstellen van managementrapportages

Jouw talenten
• Afgeronde HBO opleiding (bij voorkeur Informatica of Business Informatiemanagement)
• Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
• Kennis van Microsoftapplicaties, waaronder Microsoft 365, SharePoint en Teams
• Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
• Ervaring met leveranciersmanagement en projecten
• Kennis en ervaring met Azure
• Communicatief sterk, besluitvaardig, analytisch en organisatiesensitief

Wat bieden wij jou?
Bij Careyn staat ontwikkeling centraal en krijg je alle ruimte om te groeien. Inschaling vindt plaats volgens CAO VVT FWG55 (min. €2.937,68 en max. €4.426,10 afhankelijk van ervaring, bij fulltime dienst. Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). We bieden een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
Ben je enthousiast geworden?
Wil jij graag werken in een warm en betrokken organisatie? Careyn nodigt jou graag uit om in gesprek te gaan over de invulling van deze uitdagende rol. Zet vandaag nog de eerste stap en solliciteer aan de hand van de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.Careyn Concern

Fotograaf: Femke van den Heuvel

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Bij de werving en selectie laat Careyn zich bijstaan door HQ staffing. Heb je interesse en wil je solliciteren, neem dan contact op via info@hq-staffing.nl . Wil je meer informatie over de vacature, dan kun je contact opnemen met Danielle de Bode op nummer 06-22969626.

Mocht je vooraf nog vragen hebben, neem dan rechtstreeks contact op met Art van Toor, Teamleider ICT, op nummer 06-10936923.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Dynamisch Functioneel Beheerder Office365 - Rotterdam