Klantcoach Welzijn - DAC team De Plantage - Brielle

Klantcoach

Binnen verpleeghuis De Plantage, op de NAH afdelingen, bieden wij als team dagbesteding en activiteiten aan. Om ons team compleet te maken zijn wij op zoek naar een fijne collega.

Als klantcoach kom je te werken in een enthousiast team, dat graag het verschil wil maken. Respectvolle bejegening naar bewoners, mantelzorgers, vrijwilligers en elkaar staat hoog in het vaandel. Het uitgangspunt van de dienstverlening is het gedachten goed Positieve Gezondheid. Door het andere gesprek te voeren met onze bewoners wordt duidelijk wat voor hen belangrijk is en waar de focus moet liggen. Het is ons streven om mee te denken met onze bewoners zodat zij actief door het leven kunnen gaan, nieuwe contacten kunnen leggen, op een manier die bij hen past.

 • Bezit je MBO diploma SPW of MMZ niveau ¾,
 • Heb je ervaring met NAH en gedragsproblematiek (pré),
 • Ben je flexibel inzetbaar,
 • Ben jij creatief en kun je de wensen van onze bewoners omzetten in daden,
 • Durf je out of the box te denken,
 • Ben je in staat een zinvolle dag te creëren,

   dan kunnen wij niet wachten je te ontmoeten!

  Arbeidsvoorwaarden

  Wij verwachten van jou dat jij je werk goed aankunt en met vakmanschap uitoefent. Dat hoef je niet alleen te doen. Wij doen het samen. Als werkgever staan wij voor je klaar en ondersteunen wij je graag met alles wat nodig is om jou met plezier en kennis van zaken te laten werken voor onze bewoners.

  Het salaris is volgens CAO VVT, FWG schaal 35.

  Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst met uitzicht op een vast contract.

  Zuid-Hollandse Eilanden

  "Mensen zijn bij ons thuis, ze hebben een plek van hun zelf."

  Wereldberoemd in Brielle, al was het maar omdat De Plantage in 1962 geopend werd door de jonge prinses (!) Beatrix. Als je het team hier gaat versterken is het leuk om te weten dat je in De Plantage bij diverse specialismen kunt werken, want er zijn 7 afdelingen. Twee met psychogeriatrische bewoners, 2 met mensen met een lichamelijke beperking en 3 afdelingen met mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel. Uitgangspunt is steeds dat bewoners hier echt thuis zijn en een plek hebben waar ze zichzelf zijn. Jij als zorgprofessional ondersteunt hen bij de dingen die ze zelf willen en waardevol vinden.

  Dat zit ‘m vaak in kleine dingen, zoals iemand helpen bij het zelf scheren, of bij het onderhouden van sociale contacten. Hoe leuk is het om samen uit te vinden dat de dagelijkse fysiotherapie-oefeningen ook op een andere manier kunnen, zoals tijdens een wandeling? Die alertheid houdt je scherp en fris. Bij de NAH-bewoners is dat best een uitdaging vanwege de grote leeftijdsverschillen: van 19 tot en met 80+. Een jongere heeft andere behoeften dan een ouder iemand en jij zult je goed moeten kunnen inleven in beiden. Het maakt het werk waardevol, boeiend en afwisselend.

  Bij De Plantage werken in totaal 225 mensen voor 150 kamers. Er is een plek waar bewoners fitnessen, houtbewerken, brood bakken, kaarsen maken en andere activiteiten doen met mensen uit de omgeving. Contacten gaan hier over en weer gemakkelijk. Er is veel loopruimte voor onrustige benen die binnen de muren moeten blijven en er zijn meerdere binnentuinen.

  Je werkt niet alleen met veel collega’s, maar ook met de hulp van 250 vrijwilligers. En wil je jezelf specialiseren of verder bekwamen, dan krijg jíj hier alle aanmoediging en ondersteuning!

  Wat wij bieden

  Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

  Interesse?

  Neem voor meer informatie contact op met Yvonne Strijdhorst via y.strijdhorst@careyn.nl (ma t/m do).

  Direct solliciteren? Dat kan via de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

  N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

 • Ja Ik solliciteer graag als Klantcoach Welzijn - DAC team De Plantage - Brielle