Klantcoach Welzijn - Hart van Groenewoud Villa 2 - Spijkenisse (tijdelijk)

Klantcoach

Ben jij een flexibele en creatieve teamspeler met een groot zorghart? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als klantcoach welzijn kom je te werken in een warm en enthousiast team. Een team waarbij respectvol omgaan met cliënten, mantelzorgers en vrijwilligers hoog in het vaandel staat. Je ondersteunt de regisseur welzijn en werkt samen met je collega klantcoach welzijn en de coördinator welzijn.
Het uitgangspunt van de dienstverlening is het gedachtengoed Positieve Gezondheid. Door het andere gesprek te voeren met onze cliënten wordt duidelijk wat voor hen belangrijk is en waar de focus moet liggen. Er wordt gezocht naar een geschikt aansluitend aanbod.

Per 1 mei 2023 zijn wij voor ons Careyn team in Hart van Groenewoud, PG-afdelingen, op zoek naar een enthousiaste en flexibele Klantcoach Welzijn voor 24 uur per week.

Het betreft een tijdelijke functie voor een periode van 5 maanden ter vervanging van één van onze collega's.

Waar ga je werken


Careyn locatie Hart van Groenewoud is een moderne woon- leefomgeving in Nissewaard voor in totaal 112 zorgbehoevende ouderen, verdeeld over 3 gebouwen. In deze manier van wonen is de zorg kleinschalig, maar dicht bij de bewoner georganiseerd. In Villa 2 hebben alle afdelingen gezamenlijke huiskamers waar welzijn wordt aangeboden.

Wat breng je mee


  • Je beschikt over een diploma Sociaal Pedagogisch Werker (niveau 4), Activiteitenbegeleider (niveau 4), Medewerker Maatschappelijke Zorg (niveau 3) of een andere vergelijkbare opleiding.
  • Je hebt ervaring met onze doelgroep.
  • Je bent flexibel inzetbaar.
  • Je hebt Kennis van Word & Excel, ervaring met elektronische zorgdossiers en ervaring met het ontwikkelen van activiteiten en het coachen van vrijwilligers.

Dit mag je van ons verwachten


  • Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief.
  • In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor gezonde arbeidsomstandigheden.
  • Voor deze tijdelijke functie zit je in salarisschaal: FWG 35 (max. € 3.025,81 o.b.v. 36 uur) volgens de CAO VVT.
  • Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.

Zuid-Hollandse Eilanden

‘We zullen het altijd zo organiseren dat het wél kan. ‘Nee’ zul je bij ons niet snel horen’

Aandacht voor wonen en welzijn is in Hart van Groenewoud in Spijkenisse even belangrijk als aandacht voor goede zorg. Niet zo gek, want ze zijn nodig voor welbevinden en gelukkig zijn. Het team doet zijn best om elke bewoner te ondersteunen bij individuele wensen en behoeften en zal net zo lang organiseren en puzzelen tot iets wél kan.

Dat maakt het werken in Hart van Groenewoud meteen zo leuk. Het woonzorgcomplex bestaat uit een villa waar mensen volledig zelfstandig kunnen wonen, een villa waar mensen wonen die nog redelijk zelfredzaam zijn en een villa waar mensen wonen die complexe zorg nodig hebben op lichamelijk of op psychogeriatrisch gebied.

Jouw collega’s zijn helpenden, verzorgenden, (kwaliteits) verpleegkundigen, locatieregisseurs, de klantcoach en zorgassistentes. Bij elkaar telt het team 125  mensen. Ook heb je veel te maken met familie en vrijwilligers die een onmisbare rol hebben bij de dagelijkse gang van zaken. 

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Sylvia de Bruin via s.debruin@careyn.nl.

Direct solliciteren? Dat kan via de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Klantcoach Welzijn - Hart van Groenewoud Villa 2 - Spijkenisse (tijdelijk)