Manager Zorg - De Vloot - Maassluis

Manager Zorg

Als ervaren manager zorg wil jij natuurlijk een uitdagende werkplek met genoeg interessante uitdagingen. Laten wij nu net al deze ingrediënten in huis hebben. Daarom presenteren we ons graag aan jou.

Werkomgeving


Careyn Zorgcentrum De Vloot in Maassluis, is een moderne woon- en leefomgeving voor zorgbehoevende ouderen. Het bevat 26 plaatsen voor ouderen met dementie in een kleinschalige woonvoorziening en 26 plaatsen voor zelfstandig wonende ouderen, die zorg behoeven. De compactheid van de locatie creëert een huiselijke sfeer.

De Vloot is een unieke locatie gelegen binnen een woonzorgzone waarin de samenwerking met andere zorg- en welzijnsorganisaties steeds meer vorm krijgt. Het is de uitdaging om samen te bouwen aan een locatie gericht op de ontwikkelingen in de zorg, nu en in de toekomst.

Teams


De drie zorgteams, de drie teams van zorgassistenten en het welzijnsteam zorgen met hoofd, hart en ziel voor onze cliënten. Ze zijn zelfstandig en de kwaliteit van zorg die geleverd wordt is hoog. De manager en teams staan dichtbij elkaar en weten elkaar te vinden op momenten van reflectie, de ontwikkeling van de kwaliteit van de zorg en samenwerking.

“De zorgteams staan klaar om je te verwelkomen en je iedere dag weer op een verrassende manier te prikkelen om je creativiteit, oplossingsgerichtheid en doorzettingsvermogen. De manager van De Vloot geeft geen leiding maar wil juist samenwerken met gedreven zorgprofessionals, die dagelijks zorgen voor onze bewoners alsof het hun eigen familie betreft,” aldus Annette de Hoog, manager van De Vloot. Zij gaat een andere mooie uitdaging aan binnen Careyn en wil graag het stokje overdragen aan haar opvolger.

Careyn in de regio


In district DWO-NWN (Delfland, Westland, Oostland en Nieuwe Waterweg Noord) bieden wij thuiszorg (wijkverpleging) en verpleeghuiszorg aan kwetsbare ouderen met ruim 1.000 medewerkers.

Wij bieden een ambitieuze manager zorg graag:
  • salariëring in FWG 60 van de CAO VVT;
  • een fulltime functie met in eerste instantie een jaarcontract;
  • bij wederzijdse tevredenheid zetten we dit zo snel mogelijk om in een contract voor onbepaalde tijd;
  • bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

Careyn Wonen met Zorg

Careyn Zorgcentrum De Vloot in Maassluis, een moderne woon- en leefomgeving voor zorgbehoevende ouderen. Comfortabele appartementen met alle voorzieningen van nu. Kleinschalig wonen. Groots genieten. Een huiselijk zorgcentrum dat staat voor zelfstandig wonen en bewoners die zelf de regie kunnen voeren.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Marjolein van Bommel, directeur DWO-NWN via 06-13 246 588 (tot 5 juni 2023) of Annette de Hoog, manager zorg De Vloot , via 06-23 914 046.

Ben je enthousiast geworden en wil je direct reageren? Klik dan op de sollicitatiebutton.

De selectieprocedure bestaat uit 3 gespreksronden, waaronder een gesprek met de cliëntenraad van De Vloot en een selectie-assessment.
Sluitingstermijn: 16 juni 2023

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Manager Zorg - De Vloot - Maassluis