Manager Zorg - District Utrecht West

Manager Zorg

Careyn zet zich in voor de gezondheid en het welzijn van jong en oud, gezond en kwetsbaar. Met professionele medewerkers biedt Careyn zorg, hulp en ondersteuning. Careyn is met circa 6.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders in Nederland. Careyn is verdeeld in vier districten. Ieder district wordt geleid door een directeur. Deze geeft leiding aan het MT van het district bestaande uit managers zorg (zowel intramuraal als extramuraal), business partners (HR, Control, Kwaliteit, Innovatie) en een MT-secretaris.

Voor Careyn Utrecht West zoeken wij een manager zorg met aandachtsgebied behandeldienst voor 36 uur per week.

Functie
Als manager zorg met aandachtsgebied behandeldienst geef je leiding aan de behandeldienst. Deze bestaat uit meerdere beroepsgroepen en omvat ca 44 FTE aan medewerkers, die werken binnen en vanuit drie locaties. Momenteel zijn zij georganiseerd per locatie. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van één behandeldienst. Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van het jaarplan en het budget van de behandeldienst en eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van de dienstverlening. Binnen de afdeling geef je aandacht en sturing aan kwaliteit, bezetting en doorontwikkeling. Je geeft leiding aan beleid, innovatie en het financieel budget van de afdeling. Ontwikkelt en onderhoudt een intern, Careyn breed, en een extern met diverse ketenpartners, netwerk. Je stimuleert, initieert en coacht medewerkers in de vernieuwing van productaanbod.

Als lid van het management team ben je medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van het tactisch beleid binnen de gestelde kaders en je geeft leiding aan de vertaling naar de jaarplannen voor de verschillende onderdelen van de behandeldienst. Je hebt een vertegenwoordigende rol namens de directeur bij externe partners.

Een specifieke en uitdagende taakstelling betreft het samenbrengen van de verschillende locatie gebonden behandelgroepen tot één behandeldienst en het uitbouwen van de dienstverlening in de extramurale omgeving.

Wat breng je mee
Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau. Je hebt ervaring als leidinggevende van (para)medische beroepsgroepen en ervaring met transitievraagstukken in complexe omgevingen. Je hebt kennis van bedrijfsvoering, relevante financieringsstromen en contracteringseisen. Je bent een teamplayer en tegelijkertijd resultaatgericht. Het verbinden van mensen is jou van nature gegeven net zoals het initiëren van samenwerkingsverbanden.

Wat bieden wij
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. De functie is ingedeeld in FWG 70, maximaal € 7293,58 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
Careyn heeft een prima pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling en een aanvullende reiskostenregeling. Daarnaast bieden wij diverse opleidingsmogelijkheden.

Kom jij langs bij onze Meet & Greet? Kom kennis te maken met de ouderenzorg bij Careyn op onderstaande locaties en data:

 • Donderdag 21 september 2023: Weddesteyn in Woerden van 15:00 uur - 16:00 uur (Utrechtsestraatweg 50 | 3445 AS | Woerden)

 • Donderdag 28 september 2023: Maria-Oord in Vinkeveen van 18:30 uur - 20:00 uur (Herenweg 69 | 3645 DH | Vinkeveen)

 • Of ken jij iemand waarvoor dit ideaal zou zijn? Je kunt gewoon de locatie naar binnenlopen en je aanmelden bij de receptie. Stel al je vragen over eventuele leerwerkplekken, een opleiding of een nieuwe/vervolg carrière in zorg en welzijn.

  Utrecht West

  De mensen waar je thuis komt in deze wijken zijn heel uiteenlopend van aard. Je hebt veel te maken met ouderen en chronisch zieken en regelmatig is de sociaaleconomische status laag, de geletterdheid niet hoog en de leefstijl niet erg gezond. Het team Kanaleneiland/Rivierenwijk/Dichterswijk/Transwijk telt 18 helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen. De teams in West Noord (Lombok) en West Zuid (Oog in Al) bestaan uit circa 14 collega’s. Boeiend aan deze wijken is dat je niet alleen goed samen werkt met de huisarts, de diëtist en de fysiotherapeut, maar ook met maatschappelijke ondersteuning. Er vindt regelmatig overleg met hun plaats en dat komt de cliënt ten goede!

  Het wijkkantoor is de uitvalsbasis van waaruit de zorg georganiseerd en geleverd wordt. Je eigen wijkteam heeft minimaal 1 keer per maand een teamoverleg, waarbij jullie de dagelijkse en thematische zaken bespreken in een open en veilige sfeer. Het is leuk als je mee kunt denken aan verbeteringen. Zo is preventie bij diabetes en COPD belangrijk en help je om leefstijl te verbeteren met afvallen en meer bewegen. Ook doe je vaak aan valpreventie. Zo jammer dat die nieuwe sloffen met die leuke pompoenen die je cliënt heeft meegenomen van een vakantie echt te glad en te wijd zijn! Je adviseert haar anti-slipsokken en legt uit waar ze nog meer op kan letten om niet meer te vallen. ‘Zorgmijders’ vind je een extra uitdaging, mensen die eerst van geen hulp willen weten. Als je het vertrouwen wint en iemand die eerst niet meer naar buiten wilde toch weer de eerste stappen zet, kan je dag niet meer stuk.

  Ontdek het werken bij Careyn

  Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

  Wat wij bieden

  Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

  Interesse?

  Interesse
  Neem voor meer inhoudelijke informatie contact op met mevrouw Anja Jonkers, Districtsdirecteur Utrecht West via: a.jonkers@careyn.nl of 06-13737535 of voor het proces contact op met onze Recruiter Wanda Vermeulen via: w.vermeulen@careyn.nl of via WhatsApp 06-83483373.

Ja Ik solliciteer graag als Manager Zorg - District Utrecht West