Activiteitenbegeleider - Rozenhof - Naaldwijk

Dit ga je doen

Als Activiteitenbegeleider ben je verantwoordelijk voor alles op het gebied van bezigheids- en ontwikkelingsactiviteiten aan cliënten met verschillende zorgvragen. Activiteiten gericht op het bevorderen van de vitaliteit en sociale contacten van onze cliënten en afgestemd op de individuele mogelijkheden en behoeften. Het is een zelfstandige functie, maar uiteraard werk je ook samen met de andere activiteitenbegeleider en de zorgcollega’s. Samen werkt het tenslotte beter! Het schrijven van jaarplannen en budget beheer is een onderdeel van je functie.

Voor onze gezellige, kleinschalige locatie Rozenhof in Naaldwijk, met 3 afdelingen voor psychogeriatrische bewoners, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Activiteitenbegeleider voor 8 uur tot 16 uur per week.

Wat breng je mee


  • Je beschikt over het diploma Activiteitenbegeleiding en/of MMZ niveau 4 en je hebt kennis van psychogeriatrie.
  • Affiniteit met dementerende ouderen is een pre.
  • Je bent in staat een coachende rol aan te nemen en werkt nauw samen met de zorgassistenten en vrijwilligers van de locatie.
  • Je bent als Activiteitenbegeleider vernieuwend en je hebt een flexibele instelling: je bent bereid om in de weekenden en avonden te werken en korte diensten te draaien op wisselende dagen.

Dit mag je van ons verwachten


Careyn is als één van de grootste zorgaanbieders in Nederland een prettige werkgever met een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een uitgebreide reiskostenvergoeding en een uitgebreid arbeidsvoorwaardenkeuzepakket. Je wordt, afhankelijk van je werkervaring, ingeschaald in FWG 35 van de CAO VVT (€ 1.960,02 tot € 2.845,21 o.b.v. 36 uur). Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Careyn Wonen met Zorg

Careyn Zorgcentrum Rozenhof in Naaldwijk is een woonzorgcentrum dat deskundige zorg in een huiselijke omgeving biedt. Omgeven door schitterende rozenstruiken en midden in de bloemenbuurt in Naaldwijk. Het is een kleinschalig zorgcentrum. Dit maakt echte persoonlijke zorg goed mogelijk. Zorg die compleet is afgestemd op uw wensen en behoeften.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Petra van Dijk, Manager Zorg Careyn Rozenhof en Woerdblok, via 06-21 221 476.

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Activiteitenbegeleider - Rozenhof - Naaldwijk