BI Specialist

Dit ga je doen

Word jij onze nieuwe BI-Specialist?

Als BI-specialist bij Careyn werk je samen aan een verdere optimalisering op het gebied van rapportages en dashboards. De BI-Specialist is gericht op informatievoorziening vanuit verschillende thema´s en onderwerpen op basis van structurele en ad-hoc-rapportagebehoeften vanuit het management, de ondersteunende diensten en de zorg. De rapportages die je ontwikkelt en beheert en de analyses die je uitvoert, vormen input voor operationele vraagstukken en voor tactische en strategische plannen.
Je werkzaamheden bestaan uit het beheren van het datawarehouse, het aanpassen, ontwikkelen van informatieverzoeken met als basis SQL server gevoed met data uit diverse bronsystemen (o.a. ONS, Ysis, VISMA, Exact, TOPDesk), het ontwikkelen en onderhouden van de kubussen en het analyseren en valideren van informatiebehoefte vanuit de verschillende afdelingen van Careyn. Daarnaast help je mee om het datawarehouse toekomstbestendig te maken en denk je mee hoe het datawarehouse naar een hoger niveau kan worden gebracht.
Samen met je collega’s van o.a. ICT, Interne Controle, Business Control en Procesmanagement, werk je aan een dashboard en informatievraagstukken en ondersteun je bij het analyseren van informatie om te komen tot verbeteringen van de processen.Het werk vindt plaats in een veranderende omgeving. Careyn heeft net een migratie naar de cloud afgerond en zit nog in de afronding van de implementatie van een nieuw ECD. Dus behalve het maken van rapportages en dashboards zal je ook bezig zijn met het finetunen van de dataflows, optimaliseren van processen en de data vanuit de grote projecten naar het volgende niveau brengen. Daarnaast zal in 2024 een herinrichting van de ICT-dienstverlening plaatsvinden. Sinds vorig jaar werkt de service-organisatie vanuit een nieuw kantoor in Rotterdam, waar het hybride werken nadrukkelijk is vormgegeven.

Ben jij die ervaren BI-specialist die maatschappelijk betrokken is en die samen met je collega’s, de organisatie wil helpen met de juiste en relevante stuurinformatie? Wil jij jouw organisatie de volgende stap laten maken in het datagedreven werken? Weet jij hoe je rapportages, dashboards en databases kunt vormgeven en optimaliseren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw profiel


  • Als BI-specialist beschik je in elk geval over de volgende kennis en ervaring:
  • Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau, met bij voorkeur een studie in de richting van ICT of informatiemanagement.
  • Je hebt kennis van en ervaring met MS SQL, SSIS, SSAS en Excel. Kennis van Power BI, SQL Azure en Rest API is handig.
  • Je hebt affiniteit met de zorgsector of je wilt ervaring in deze sector op gaan doen.
  • Je bent zelfstandig, kunt goed werken in teamverband en kunt de juiste prioriteiten stellen.
  • Je bent analytisch sterk en werkt nauwkeurig.

Hier ga je werken


Careyn is een actieve maatschappelijke onderneming in de zorg, die zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van de cliënten, jong en oud, gezond of kwetsbaar. Als het nodig is, staan de vakbekwame en betrokken medewerkers klaar om hulp en ondersteuning te bieden. Samen met andere zorgverleners, vrijwilligers, mantelzorgers en buurt- en wijkbewoners.
Careyn bestaat uit 4 districten (Utrecht Stad, Utrecht West, Delft Westland Oostland – Nieuwe Waterweg Noord, Zuid-Hollandse Eilanden) en een centrale ondersteuning.De afdeling IV & ICT bestaat uit zo’n 50 medewerkers. Zij zijn dagelijks bezig met IT en informatievoorziening om de business te helpen om hun doelstellingen te realiseren en hun werk goed te kunnen laten doen. Het DWH / BI team bestaat uit 7 medewerkers.
Het betreft een hecht en divers team, met een combinatie van ervaren en jongere medewerkers. Zij kennen de zorg en de dienstverlening van Careyn goed en zijn dagelijks bezig om oplossingen op het gebied van informatie en rapportage met als doel de dienstverlening van Careyn verder te verbeteren. Onderling vindt veel afstemming plaats, ook wanneer het om een hulpvraag van een collega gaat. De sfeer is te kenmerken als open, met een gezonde dosis humor.

Dit bieden wij jou


De functie van BI-specialist is een functie voor 32 – 36 uur. Afhankelijk van je opleiding en ervaring wordt je salaris bij een fulltime dienstverband (36 uur) ingeschaald met een maximum van €4.786,82 (CAO VVT FWG 55). Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiebijslag van 8% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).
Careyn biedt een contract voor 1 jaar met de intentie om het contract om te zetten naar onbepaalde tijd.
Hybride werken behoort tot de mogelijkheden, waarbij 50% op kantoor en 50% vanuit huis de richtlijn is. We faciliteren je bij een goede thuiswerkplek.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden?
Solliciteer direct met jouw CV en motivatie via de solliciteer direct knop!
Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature contact op met Tessa Bakker, BI-specialist, op nummer 06-107 03 981.

Ja Ik solliciteer graag als BI Specialist