BI Specialist - Schiedam

Dit ga je doen

Samenvatting
Ben jij die ervaren BI-specialist die maatschappelijk betrokken is en die samen met je collega’s, de organisatie wil helpen met de juiste en relevante informatie? Wil jij jouw organisatie de volgende stap laten maken in het informatiegestuurd werken? Weet jij hoe je informatieprocessen kunt vormgeven en optimaliseren? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Omschrijving:
Als Senior BI-specialist bij Careyn werk je samen aan een verdere optimalisering op het gebied van informatieprocessen. De senior BI-Specialist is gericht op informatievoorziening vanuit verschillende thema´s en onderwerpen op basis van structurele en ad-hoc-informatiebehoeften vanuit het management, de ondersteunende diensten en de zorg. De rapportages die je ontwikkelt en beheert en de analyses die je uitvoert, vormen input voor operationele vraagstukken en voor tactische en strategische plannen.
Samen met de Manager Informatievoorziening & ICT vertaal je de tactisch / strategische plannen van het management naar een passende ICT-informatievoorziening en bepaal je de strategische ontwikkeling van de BI-omgeving.

Je werkzaamheden bestaan uit het beheren van het datawarehouse, het aanpassen, ontwikkelen van informatieverzoeken met als basis SQL server uit diverse bronsystemen (o.a. ONS, mijnCaress, VISMA, Exact, TOPDesk), het ontwikkelen en onderhouden van de kubus en het analyseren en valideren van informatiebehoefte vanuit de verschillende afdelingen van Careyn.

Samen met je collega’s van o.a. ICT, Interne Controle, Business Control en Procesmanagement, werk je aan een dashboard en informatievraagstukken en ondersteun je bij het analyseren van informatie om te komen tot verbeteringen van de processen.

Het werk vindt plaats in een veranderende omgeving. Careyn is bezig met een transitie naar de cloud en de ontwikkeling van de nieuwe werkplek. Dit doen zij vanaf 1 maart 2023 vanuit het nieuwe kantoor in Rotterdam, waar het hybride werken nadrukkelijk is vormgegeven.

Organisatie
Careyn is een actieve maatschappelijke onderneming in de zorg, die zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van de cliënten, jong en oud, gezond of kwetsbaar. Als het nodig is, staan de vakbekwame en betrokken medewerkers klaar om hulp en ondersteuning te bieden. Samen met andere zorgverleners, vrijwilligers, mantelzorgers en buurt- en wijkbewoners.
Careyn. Samen nabij
Careyn bestaat uit 4 districten (Utrecht Stad, Utrecht West, Delft Westland Oostland - Nieuwe Waterweg Noord, Zuid-Hollandse Eilanden) en een centrale ondersteuning.

Team
De afdeling IT / IM bestaat uit zo’n 50 medewerkers. Zij zijn dagelijks bezig met IT en informatiemanagement om de business te helpen om hun doelstellingen te realiseren en hun werk goed te kunnen laten doen. Het DWH / BI team bestaat uit 7 medewerkers.

Careyn is bezig om de transitie naar de cloud te realiseren, samen met een nieuwe werkomgeving.

Wat breng jij mee
Als Senior BI-specialist beschik je in elk geval over de volgende kennis en ervaring:

  • Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau, met bij voorkeur een studie in de richting van ICT of informatiemanagement.
  • Je hebt kennis van en ervaring met MS SQL, SSIS, SSAS, SSRS en Excel. Kennis van Power BI, SQL Azure en Rest API is een pré.
  • Je hebt affiniteit met de zorgsector of wil je ervaring in deze sector op gaan doen.
  • Je bent zelfstandig en kunt de juiste prioriteiten stellen.
  • Je bent analytisch sterk en werkt nauwkeurig.

Wat bieden wij
De functie van Senior BI-specialist is een functie voor 32 - 36 uur. Afhankelijk van je opleiding en ervaring wordt je salaris bij een fulltime dienstverband (36 uur) ingeschaald met een maximum van € 5.196,92 (CAO VVT FWG 60). Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiebijslag van 8% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).
Careyn biedt een contract voor 1 jaar met de intentie om het contract om te zetten naar onbepaalde tijd.

Careyn Concern

Op het kantoor in Schiedam zijn de ondersteunende afdelingen te vinden. Vanuit deze locatie werken de stafafdelingen aan optimale ondersteuning van de verpleeghuizen en wijkteams.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Meer informatie / procedure:
Bij de werving en selectie laat Careyn zich bijstaan door Bureau Luider. Een referentie- en diplomacheck maken deel uit van deze procedure. Een assessment kan hier ook onderdeel van uitmaken.

Solliciteren kan via de website van Bureau Luider. Uiteraard kun je ook eerst oriënterend bellen met Joep Teunissen op nummer 06-10 494 067.

Je reactie, voorzien van motivatiebrief en CV, zien wij graag zo spoedig mogelijk doch uiterlijk voor donderdag 23 februari 2023 tegemoet.


Hoofdkantoorschiedam

Ja Ik solliciteer graag als BI Specialist - Schiedam