Coördinator Welzijn - 32 uur - Utrecht Stad

Dit ga je doen

De organisatie
Samen werkt 't beter! Careyn zet zich in voor de gezondheid en het welzijn van jong & oud, gezond & kwetsbaar. Met professionele medewerkers biedt Careyn zorg, hulp en ondersteuning.

Careyn is met ruim 6.000 medewerkers één van de grootste aanbieders van zorg in Nederland. Wij staan voor vitaliteit, verbinding, levendigheid en goede zorg in elke wijk, buurt of woongemeenschap. In Utrecht zijn we met circa 1.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders binnen de regio. Met professionele medewerkers biedt Careyn zorg, hulp en ondersteuning aan iedereen die dit nodig heeft. Careyn heeft de komende jaren de doelstelling om de beleefde kwaliteit van zorg van cliënten en familie nog verder te verbeteren. Dit doen we vanuit de benadering positieve gezondheid. Als coördinator welzijn heb jij daar een belangrijke rol in.

Voor het verder professionaliseren van het welzijnsdomein binnen Careyn Utrecht Stad zoeken wij een coördinator welzijn, voor 32 uur per week.

Jouw functie bij Careyn
In jouw rol als coördinator welzijn houd jij je bezig met het verder professionaliseren van het welzijnsdomein binnen Careyn Utrecht Stad. Je ondersteunt het welzijnsdomein bij beleidsontwikkeling, implementatie en uitvoering, als vraagbaak en verbinder, zowel intramuraal als extramuraal. De focus van jouw functie ligt op de informele zorg en ondersteuning, waarin je je tevens bezig houdt met het implementeren en door ontwikkelen van het vrijwilligersbeleid van Careyn. Ook het verder vormgeven van de vakgroep welzijn is onderdeel van jouw taken.

Je bent allround inzetbaar, wat betekent dat je over de capaciteiten en vaardigheden beschikt om met verschillende kwaliteitsinstrumenten te werken en om medewerkers te begeleiden in de doorontwikkeling vanuit de kwaliteitsindicatoren welzijn.
De strategie is de basis voor de invulling van de functie. In jouw rol breng je het welzijnsdomein naar het volgende niveau, zodat we de stap van zorg naar welbevinden kunnen zetten. Je bezit daarom kennis van de zorg, zorgprocessen, verbetermethodieken, kwaliteitsmanagement en risicomanagement. Ook ben je op de hoogte van externe ontwikkelingen binnen je vakgebied.

Functie-eisen
We zoeken kandidaten met minimaal een HBO werk en denkniveau. Een academisch werk- en denkniveau is een pré. Je bent bij voorkeur iemand die ook de ouderenzorg in praktijk kent. Een netwerk in het sociale domein binnen Utrecht is een pré.
• Je hebt een proactieve, flexibele en hands-on instelling en bent in staat om te acteren in een dynamische omgeving;
• Je bent communicatief sterk: je bent in staat om je in te leven in gesprekspartners en je gespreksstijl op verschillende niveaus te kunnen voeren;
• Je bent integer: je blijft, ook onder druk, integer en betrouwbaar en verliest het maatschappelijke belang niet uit het oog;
• Je werkt goed samen met verschillende partijen binnen en buiten Careyn.
• Je kan vanuit strategie een vertaalslag naar de operatie maken

In samenwerking met collega’s geef je vorm aan de missie van Careyn: één van de meest gewaardeerde partners zijn in het optimaliseren van de ervaren kwaliteit van leven van ieder mens.

Dit mag je van ons verwachten:
• We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie waar je wordt aangestoken door het enthousiasme en de gedrevenheid die er heerst;
• We bieden je een plek waar je je verder kunt ontwikkelen en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het werkplezier van onze medewerkers;
• Er zijn bij Careyn flexibele werktijden en je hebt de mogelijkheid om hybride te werken;
• We bieden je een contract aan voor 32 uur per week;
• Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep FWG 60
• Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon en je wordt opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

Onze arbeidsvoorwaarden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature contact op met Hein van Gorp (h.vangorp@careyn.nl).

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Coördinator Welzijn - 32 uur - Utrecht Stad