Geestelijk verzorger - Naaldwijk Maassluis Wateringen

Dit ga je doen

Je biedt geestelijke verzorging afgestemd op zingeving en levensvragen van bewoners met uiteenlopende geloofs- of levensovertuiging. Daarnaast ben je ook beschikbaar voor contact met familieleden of naasten van de bewoners. Je gaat voor in gezamenlijke vieringen/weeksluitingen en je begeleidt vrijwilligers die bij de dienst voor ondersteuning zorgen. Hiernaast organiseer en leid je gespreksgroepen en herdenkingsbijeenkomsten. Op het gebied van zorgethiek en spiritualiteit bied je ondersteuning en scholing aan medewerkers. Naast jouw werk binnen de locaties onderhoud je ook contact met vrijwilligers, pastores en andere Geestelijk verzorgers in de regio.

In verband met het vertrek van de huidige Protestantse Geestelijk verzorger zoeken wij voor onze locaties Woerdblok en Rozenhof in Naaldwijk, De Vloot in Maassluis en De Ark in Wateringen een Geestelijk verzorger voor 24 uur per week (verdeeld over meerdere dagen van de week).

Hier ga je werken


Careyn DWO-NWN beschikt over 4 zorgcentra. Het uitgangspunt van onze zorgcentra is dat de bewoners zo lang mogelijk hun zelfstandigheid behouden en zo veel mogelijk hun eigen leven kunnen blijven leiden. De medewerkers van Careyn ondersteunen alleen waar dat nodig of gewenst is. Belangrijke kenmerken van alle Careyn zorgcentra zijn: kleinschaligheid, eigentijdse zorg, een prettig leefklimaat, maximale betrokkenheid en aandacht voor het individu. De locaties van de zorgcentra nemen een centrale plek in de wijk in.

Jouw profiel


Je beschikt over een afgeronde opleiding Theologie op universitair of HBO-niveau. Je hebt een aantoonbare oecumenische houding. Je wilt vanuit jouw achtergrond een eigen bijdrage leveren aan de kwaliteit van de zorg en hebt daarbij een open opstelling naar andere disciplines. Lidmaatschap van de beroepsvereniging VGVZ en opname in het beroepsregister is een vereiste. Ervaring als Geestelijk verzorger binnen de verzorging en verpleeghuiszorg is een pré, affiniteit met zieken en ouderen is een voorwaarde. Je hebt een open houding naar mensen met verschillende geloofs- of levensovertuigingen en beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je voelt je goed in een functie waarin een grote zelfstandigheid wordt gevraagd. Je bent in staat tot het opbouwen van een voor de functie relevant netwerk.

Arbeidsvoorwaarden


Careyn is als één van de grootste zorgaanbieders in Nederland een prettige werkgever met een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. Inschaling gebeurt op basis van ervaring in FWG 60. Klik voor meer informatie op de link 'Arbeidsvoorwaarden' onder het kopje 'Wat wij bieden'.

Deze vacature sluit op vrijdag 19 juli 2024.

Onze arbeidsvoorwaarden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor inhoudelijke vragen over deze vacature contact op met Nabor Langstraat (Geestelijk verzorger) via 06-20 810 047 of met Sacha Blom (Manager zorg De Ark) via 06-82 759 238 voor vragen over de sollicitatieprocedure.

Wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

De gesprekken zijn gepland op dinsdagochtend 23 juli.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Geestelijk verzorger - Naaldwijk Maassluis Wateringen