Keukenassistent - 't Veerhuis Blankenburg - Rozenburg

Dit ga je doen

Als keukenassistent zorg je voor het bereiden en uitserveren van warme maaltijden binnen 't Veerhuis. Dorpshuis 't Veerhuis is het kloppend hart van Rozenburg. Het is de plek voor ouderen om samen te komen, samen te eten en samen deel te nemen aan de vele activiteiten van Careyn Welzijn Rozenburg. Samen met vrijwilligers en collega's zorg je elke dag weer voor een fijne sfeer in het restaurant waar lekker gegeten kan worden.

Naast het bereiden en serveren van de maaltijden is het belangrijk dat je zorgt voor een schone en hygiënische werkomgeving, vaatgoed en keukenapparatuur. Storingen en onveilige situaties weet jij op tijd te signaleren en te melden.

Voor onze locatie Blankenburg in Rozenburg zijn wij op zoek naar een fijne collega, die 12 uur per week beschikbaar is. De uren worden verdeeld over 3 tot 4 dagen.

Kennismaken met de collega's van ons team en een keertje meelopen? Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter

Jouw profiel


 • Je hebt ervaring met werken in de horeca en daardoor kennis van HACCP, maaltijdbereiding, keukenorganisatie en hygiënische voorschriften.
 • Je bent sociaal vaardig en goed in de omgang met de bewoners van de locatie.
 • Je kunt goed samenwerken met je directe collega’s, vrijwilligers, weekend- en vakantiehulpen.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je hebt een proactieve werkhouding.
 • Je bent digitaal vaardig.
 • Je bent zowel door de week als in het weekend beschikbaar.

Dit mag je van ons verwachten


 • Een contract voor 12 uur per week.
 • Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 15 (max. € 2.616,15 o.b.v. 36 uur) volgens de CAO VVT.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantietoeslag.
 • Meer informatie? Klik dan op de link 'Arbeidsvoorwaarden' onder het kopje 'Wat wij bieden'.

Zuid-Hollandse Eilanden

‘We zijn er trots op dat onze bewoners zich bij ons echt thuis voelen’

Blankenburg, het witte woonzorgcentrum met 40 appartementen in het dorpje Rozenburg, betekent voor de bewoners ‘thuis’. Want hier wonen ze met de zelfstandigheid waar dat mogelijk is, leven ze in hun eigen huiselijkheid en sfeer, hebben een dagindeling die bij hen past en komt de familie net zo makkelijk over de vloer.

Dat willen ze graag zo in Blankenburg. ‘Bewoners ervaren het bij ons als echt thuis omdat wij ons aanpassen aan hen en niet andersom.’

Beneden is er het ‘dorpscentrum ’t Veerhuis’ waar alle ouderen uit het dorp kunnen komen koersballen, sjoelen, schilderen en zingen. Beneden is ook de plek van huisartsen, fysiotherapeuten en de apotheek en het is daardoor een levendige boel. Dat hoort ook wel een beetje in dit dorpje dat omgeven is door water en industrie en waar iedereen elkaar kent.

Ga je in Blankenburg werken, dan kom je bij mensen op bezoek in plaats van dat je op een afdeling werkt. Bewoners hebben een volledig appartement met huis- en slaapkamer waar je niet zomaar naar binnen loopt. Vroeger was Blankenburg een verzorgingshuis en zo is er een mix van mensen die volledige zorg nodig hebben en mensen met lichtere lichamelijke en cognitieve problemen. Je ondersteunt hen om hun leven te leiden zoals zij dat waardevol en belangrijk vinden.

En: het is niet gek als je je werk in Blankenburg zou willen combineren met de wijkzorg in Rozenburg om alert te blijven. Makkelijk te regelen, juist hier.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Voor meer informatie over deze vacature WhatsApp of mail met Laura Visser via 06-13 074 689 of l.visser@careyn.nl.

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Keukenassistent - 't Veerhuis Blankenburg - Rozenburg