Klantcoach Welzijn - Rozenburg (tijdelijk)

Overige

Ben jij een flexibele en creatieve teamspeler met een groot zorghart? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als klantcoach welzijn kom je te werken in een warm en enthousiast team. Een team waarbij respectvol omgaan met cliënten, mantelzorgers en vrijwilligers hoog in het vaandel staat. Je ondersteunt de regisseur welzijn en werkt samen met je collega klantcoach en de coördinator welzijn.
Het uitgangspunt van de dienstverlening is het gedachtengoed Positieve Gezondheid. Door het andere gesprek te voeren met onze cliënten wordt duidelijk wat voor hen belangrijk is en waar de focus moet liggen. Er wordt gezocht naar een geschikt aansluitend aanbod.

Per 1 januari 2023 zijn wij voor ons Careyn team in Rozenburg op zoek naar een enthousiaste en flexibele Klantcoach Welzijn voor 24 uur per week.

Het betreft een tijdelijke functie voor een periode van 12 maanden ter vervanging van één van onze collega's.

Waar ga je werken


Op onze gezellige locaties dorpscentrum 't Veerhuis en activiteitencentrum 't Schip, bieden wij onze cliënten activiteiten en dagbesteding aan. Als klantcoach welzijn kun je op beide locaties worden ingezet. Dorpshuis 't Veerhuis is dé plek voor ouderen om samen te komen voor een kopje koffie, een heerlijke maaltijd of om deel te nemen aan één van de vele activiteiten. Voor volwassenen met een vorm van dementie biedt Careyn 't Schip dagelijks dagbesteding aan in een veilige en vertrouwde omgeving.

Wat neem je mee


  • Je beschikt over een diploma Sociaal Pedagogisch Werker (niveau 4), Activiteitenbegeleider (niveau 4), Medewerker Maatschappelijke Zorg (niveau 3) of een andere vergelijkbare opleiding.

  • Je hebt ervaring met onze doelgroep.

  • Je bent flexibel inzetbaar.

  • Je hebt Kennis van Word & Excel, ervaring met elektronische zorgdossiers en ervaring met het ontwikkelen van activiteiten en het coachen van vrijwilligers.


Dit mag je van ons verwachten


  • Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief.

  • In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor gezonde arbeidsomstandigheden.

  • Voor deze tijdelijke functie zit je in salarisschaal: FWG 35 (€ 2.135,43 tot € 2.937,68 o.b.v. 36 uur) volgens de CAO VVT.

  • Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.

Hier ga je werken

Staat bij jou de mens centraal? Ben je ondernemend en enthousiast? En hou je van vernieuwing en toekomstgericht werken? Dan pas je uitstekend bij ons team op de Zuid-Hollandse eilanden. Wij gaan altijd uit van de mens en diens mogelijkheden. Gaat het om zorg dan kijken we naar wat mensen nog wél kunnen; we vragen wat zij belangrijk vinden en bieden daarbij ondersteuning. We willen zo bijdragen aan positieve gezondheid, eigen regie en kwaliteit van leven. Dat vinden we ook belangrijk voor onze medewerkers; we laten je doen waar jij goed in bent en helpen je om je verder te ontwikkelen.

Samen werkt 't beter! Careyn zet zich in voor de gezondheid en het welzijn van jong & oud, gezond & kwetsbaar. Met professionele medewerkers biedt Careyn ZHE zorg, hulp en ondersteuning. Als het nodig is, staan we klaar als betrokken partner met producten en diensten op het gebied van;  Verpleeghuiszorg, Thuiszorg, Wijkverpleegkundige zorg, Ergotherapie, Fysiotherapie, Logopedie, Ouderengeneeskunde et cetera. Verder zijn we gespecialiseerd in Gerontopsychiatrie (Torenhoeve), Geriatrische revalidatiezorg (GRZ, Vier Ambachten) en zorg voor mensen met een Niet Aangeboren Hersenafwijking (NAH de Plantage).

Ons werkgebied is Voorne-Putten/Rozenburg, Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee. Een mooie, landelijke omgeving waar onze cliënten vaak al hun hele leven wonen. Tegelijkertijd ligt de stad nooit ver weg want binnen 30 minuten ben je in Rotterdam. 

Werken bij Careyn op de Zuid-Hollandse eilanden biedt jou de mogelijkheid om dichtbij huis te werken. Gezien Careyn één van de grootste zorgaanbieders is in deze regio. Met volop kansen om door te groeien of jezelf verder te ontwikkelen. Wat wil je nog meer?

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Laura Visser via l.visser@careyn.nl.

Ben je enthousiast en wil je direct solliciteren? Klik dan op de button 'Solliciteer'.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Klantcoach Welzijn - Rozenburg (tijdelijk)