Kwaliteitsadviseur - Utrecht Stad

Overige

Denk jij graag ‘’out of the box ‘’ als het gaat om kwaliteit in de zorg? En ligt jouw kracht bij het coördineren, faciliteren en monitoren bij de ontwikkeling van de kwaliteit en veiligheid in de zorg? Dan zijn we op zoek naar jou!

Voor het district Utrecht stad zijn we op zoek naar een kwaliteitsadviseur voor 24 tot 32 uur per week.

Samen werkt 't beter! Careyn Utrecht stad is met circa 1.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders binnen de regio. Careyn zet zich in voor de gezondheid en het welzijn van jong & oud, gezond & kwetsbaar. Met professionele medewerkers biedt Careyn zorg, hulp en ondersteuning.

Als kwaliteitsadviseur adviseer en ondersteun je het management bij beleidsontwikkeling, implementatie en uitvoering van het kwaliteitsbeleid en werk je daarbij vanuit de visie en overtuiging dat kwaliteit in de lijn ontstaat. Je bent sparringpartner op zowel management- als teamniveau en beschikt over enthousiasme om kwaliteit levend te maken en de aandacht ervoor te vergroten. Je werkt nauw samen met het lokale/regionale netwerk van kwaliteitsverpleegkundigen, wijkverpleegkundigen en taakhouders kwaliteit in het team en zoekt proactief afstemming met collega kwaliteitsadviseurs uit andere districten en het centraal bestuursbureau.

Je bent allround inzetbaar (generalist), dat betekent dat je over de capaciteiten en vaardigheden beschikt om met alle kwaliteitsinstrumenten te werken (uitvoeren interne audits, incidentanalyses, calamiteitenonderzoek, prospectieve risico-inventarisaties en -analyses, tevredenheidsonderzoek etc.), om medewerkers te begeleiden en op te leiden in de uitvoering van genoemde kwaliteitsinstrumenten. Je kan – in overleg – ingezet worden als projectleider van (Careynbrede) kwaliteitsprojecten.

Wij bieden:
- Ruime ontwikkel,- en doorgroeimogelijkheden;
- Afhankelijk van je werkervaring wordt je ingeschaald in FWG 60 van de cao VVT;
- Je ontvangt 8 % vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33 %;
- Wij bieden een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden zoals, fietsenregeling, beroepsvereniging, verkoop of aankoop verlofuren en regeling aanvullende reiskosten;
- Wij bieden een jaar contract met uitzicht op vast dienstverband.

Wij vragen:
- Je hebt een academisch werk – en denkniveau en hebt minimaal drie jaar recente werkervaring als kwaliteitsadviseur in de zorg;
- Je bezit kennis van de zorg, zorgprocessen, verbetermethodieken, kwaliteitsmanagement en risicomanagement;
- Je beschikt over aantoonbare uitgebreide kennis van Wet en Regelgeving en de externe ontwikkelingen;
- Je hebt een proactieve, flexibele en resultaatgerichte instelling en bent in staat om te acteren in een dynamische omgeving;
- Je bent een communicatief sterke adviseur: je bent in staat om je in te leven in gesprekspartners en diverse gespreksstijlen op verschillende niveaus aan te nemen;
- Flexibiliteit en stressbestendigheid zijn een 'must'. Je bent een analytische professional; je beschikt over de vaardigheid om van groot naar klein en van klein naar groot te redeneren en acteren.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Een dagje meelopen is uiteraard mogelijk!

Wil je direct solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature en upload je cv en motivatiebrief. Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan contact op met Hein van Gorp via H.vanGorp@careyn.nl.

Ja Ik solliciteer graag als Kwaliteitsadviseur - Utrecht Stad