Medewerker logistiek- Nieuw Tamarinde - Utrecht stad

Dit ga je doen

Ben je een technische alleskunner? En wil jij 2 dagdelen werken, waarvan op 1 dagdeel op vrijdag? Dan zoeken wij jou! Voor onze locatie Nieuw-Tamarinde zijn wij op zoek naar een:

Medewerker Logistiek voor 8 uur per week

Careyn biedt zorg, hulp en ondersteuning aan mensen die hulpbehoevend zijn. Dit doen we door zorg te leveren op één van onze zorgcentra of thuis. Wij vinden het belangrijk dat iedereen er mag zijn. En kunnen we een handje helpen? Dan doen we dat graag! We vinden het belangrijk dat al onze collega’s het fijn vinden om bij ons te werken. Daar doen we iedere dag weer ons best voor. Want als jij hier met plezier werkt is de zorg voor onze bewoners en cliënten ook goed. Daar doen wij het voor!

Jouw taken

  • Het verrichten van kleine installatie-, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden;

  • Het ondersteunen van de huismeester

  • Het ondersteunen bij eventuele interne verhuizingen;


Wat bieden wij jou
  • Het salaris is conform CAO VVT, inschaling FWG 15 (minimaal €2.081,25 tot maximaal €€2.541,15 o.b.v. 36 uur per week)

  • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%

  • Je wordt opgenomen in het pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW)

  • We bieden een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband


Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Utrecht Stad

Welkom bij Careyn Zorgcentrum Nieuw Tamarinde in Utrecht. In dit zorgcentrum kunnen bewoners prettig wonen en leven. Het is wonen zoals thuis in een huiselijke omgeving. Midden in de wijk Overvecht Zuid. Midden in de samenleving. Daarbij is dit zorgcentrum niet ver van het winkelcentrum Overvecht en grenst het aan ‘Park de Watertoren’.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Enthousiast geworden? Solliciteer direct via onderstaande sollicitatiebutton!

Neem voor inhoudelijke informatie contact op met Sigourney van Doorn, Manager Zorg, te bereiken op telnr: 06-83655076 of mail naar Si.vandoorn@careyn.nl

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist

Ja Ik solliciteer graag als Medewerker logistiek- Nieuw Tamarinde - Utrecht stad