Medewerker Service Bureau - Schiedam

Overige

Wij zoeken 2 enthousiaste collega’s voor de functie van Medewerker Service Bureau. Heb je altijd al bijna alles willen weten over heel veel verschillende onderwerpen? Ben je oplossingsgericht, dienstverlenend en draai jij je hand niet om voor het uitzoeken van 1001 verschillende vragen? En wil je graag bijdragen aan het verbeteren of veranderen van bedrijfsprocessen? Dan hebben wij jou een leuke uitdaging te bieden!

Wat doet het Service Bureau bij Careyn zoal? Het doel van het Service Bureau is een optimale ondersteuning bieden aan alle medewerkers van Careyn. Het Service Bureau is het centrale aanspreekpunt voor alle vragen op het gebied van HR, facilitair, inkoop, zorgregistratiepakketten, personeels- en salarisadministratie. Daarnaast neemt het Service Bureau deel aan procesverbeteringen en projectgroepen, dit doen wij in nauwe samenwerking met de andere afdelingen van Careyn.

Waar ga je werken


Careyn is een actieve maatschappelijke onderneming die zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van haar klanten, jong en oud, gezond of kwetsbaar. Als het nodig is, staan onze vakbekwame en betrokken medewerkers klaar om hulp en ondersteuning te bieden. Samen met andere zorgverleners, vrijwilligers, mantelzorgers en buurt- en wijkbewoners.

Careyn bestaat uit 4 districten (Utrecht Stad, Utrecht West, Delft Westland Oostland - Nieuwe Waterweg Noord, Zuid-Hollandse Eilanden) en een centrale ondersteuning.

Wij bieden je een prettige werkomgeving, in een klein, zelfsturend en gezellig team, waarbij een optimale dienstverlening aan de interne organisatie hoog in het vaandel staat.

Je standplaats voor deze functie is Schiedam. Ons kantoor gaat begin 2023 verhuizen naar Rotterdam Alexander.

Careyn. Samen nabij.

Wat breng je mee


 • Je bent in staat om je snel nieuwe kennis en vaardigheden eigen te maken.

 • Je hebt HBO werk- en denk niveau.

 • Het is een pré als je in een van de genoemde werkgebieden, bijvoorbeeld facilitair, HR of personeels- en salarisadministratie ervaring hebt opgedaan.

 • Je bent communicatief vaardig, dienstverlenend en oplossingsgericht.

 • Je kunt zowel goed zelfstandig als in teamverband werken.

 • Je bent zeer computervaardig.

 • Je kunt knelpunten signaleren en meedenken over verbeteringen in processen.

 • Je bent proactief en denkt graag mee.

 • Je wilt medewerkers wegwijs maken bij het vinden van informatie.

 • Je vindt het leuk om medewerkers te helpen bij allerhande vragen op diverse gebieden.


Dit mag je van ons verwachten


 • Je wordt ingeschaald volgens de CAO VVT FWG 50, minimaal € 2.717,16 en maximaal € 3.942,98 afhankelijk van je ervaring, bij een fulltime dienstverband (36 uur).

 • Je krijgt een aanstelling voor de duur van 1 jaar, met de ambitie deze bij goed functioneren om te zetten naar een aanstelling voor onbepaalde tijd.

 • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiebijslag van 8% van je jaarloon.

 • Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

 • Hybride werken behoort tot de mogelijkheden, waarbij 50% op kantoor en 50% vanuit huis de richtlijn is. Er wordt binnen het team volgens een rooster gewerkt. Invulling van het hybride werken kan roosterafhankelijk zijn. Wij faciliteren je bij een goede thuiswerkplek.

Careyn Concern

Op het kantoor in Schiedam zijn de ondersteunende afdelingen te vinden. Vanuit deze locatie werken de stafafdelingen aan optimale ondersteuning van de verpleeghuizen en wijkteams.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature contact op met Petra Presser, Medewerker Service Bureau, via telefoonnummer 088-1239900.

Ben je enthousiast en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Hoofdkantoorschiedam

Ja Ik solliciteer graag als Medewerker Service Bureau - Schiedam