Medewerker Welbevinden - Warande - Utrecht stad

Dit ga je doen

Ben jij de zorgprofessional die het welbevinden van onze bewoners voorop zet en doe je dit met geduld en liefde? Kom werken bij Careyn en laten we samen het verschil maken!
Voor onze locatie Warande zijn we op zoek naar medewerker Welbevinden voor 24 tot 32 uur per week!

Samen werkt 't beter! Careyn Utrecht stad is met circa 1.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders binnen de regio. Careyn zet zich in voor de gezondheid en het welzijn van jong & oud, gezond & kwetsbaar. Met professionele medewerkers biedt Careyn zorg, hulp en ondersteuning.
Onze kernwaarden waar we voor staan zijn; nabij, nieuwsgierig, geborgen en bewust. We willen hoog scoren in de beleving van mensen: we worden gewaardeerd omdat we betrouwbaar, plezierig, professioneel en goed zijn. Deze waarden verbinden ons en zorgen ervoor dat we samen dezelfde doelen nastreven.

Wij vinden het belangrijk dat de zorg aansluit bij de wensen en behoefte van onze bewoners en als medewerker welbevinden ondersteun jij onze bewoners bij de invulling van hun dag. Een aanzienlijk onderdeel van je functie is het voorbereiden en ontwikkelen van activiteiten. Als medewerker welbevinden begeleidt en ondersteun je onze bewoners bij activiteiten, zowel individueel als in groepsverband. Dit ga je doen in lijn met onze visie op zorg. Hierin komen zorg en welzijn samen en vormen zo het welbevinden van onze bewoners.

In deze functie werk je mee in de zorg en geef je aansluitend welzijnsactiviteiten vorm. Ben jij een verpleegkundige en zoek je meer betekenis in het onderdeel welzijn? Of ben je medewerker welzijn en zoek je juist meer aansluiting bij de zorg? Dan is dit de functie waar jullie op zoek naar zijn! Voor medewerker welzijn bieden wij een scholing om zorgtaken uit te kunnen oefenen. Denk hierbij aan Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL) taken, het werken met tilliften en klinisch redeneren.

Wij bieden;
• Een afwisselende functie met ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden;
• Je komt te werken in een enthousiaste team;
• Wij bieden een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden zoals, fietsenregeling, beroepsvereniging, verkoop of aankoop verlofuren en regeling aanvullende reiskosten
• Het salaris is conform cao VVT. Ben je een welzijnsmedewerker, dan wordt je ingeschaald in FWG 35, voor mbo verpleegkundige is dit FWG 45 en voor hbo verpleegkundige is dit FWG 50;
• Je ontvangt 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
• Je wordt opgenomen in het pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW);
• We bieden een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband.

Wij vragen;
• Je bent in bezit van een diploma mbo niveau 3 of 4 zoals SPW, of mbo of hbo verpleegkundige (met BIG registratie);
• Je kunt cliëntgericht werken en beschikt over een goed ontwikkeld empathisch vermogen;
• Je bent creatief en proactief;
• Je staat stevig in je schoenen, staat open voor feedback en denkt mee aan kwaliteitsverbeteringen;
• Je bent in staat om vooruit te denken, probleemoplossend te werk te gaan en je binnen de dynamiek van de werkomgeving aan te passen;
• Je kunt goed samenwerken en bent flexibel inzetbaar.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Enthousiast geworden? Solliciteer direct via onderstaande sollicitatiebutton!

Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan contact op met Hein van Gorp via H.vanGorp@careyn.nl. Wil je een dagje meelopen om de sfeer te proeven en een indruk te krijgen van je taken en de afdeling? Ook dat is mogelijk en maken we graag een afspraak met je.

Ja Ik solliciteer graag als Medewerker Welbevinden - Warande - Utrecht stad