MT Secretaris - Utrecht West

Overige

Careyn zet zich in voor de gezondheid en het welzijn van jong en oud, gezond en kwetsbaar. Met professionele medewerkers biedt Careyn zorg, hulp en ondersteuning. Careyn is met circa 5.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders in Nederland. Careyn is verdeeld in vier districten. Ieder district wordt geleid door een directeur. Deze geeft leiding aan het MT van het district bestaande uit managers zorg (zowel intramuraal als extramuraal), business partners (HR, Control, Kwaliteit, Innovatie) en een MT secretaris.

Voor Careyn Utrecht West zoeken wij een enthousiaste MT-secretaris voor 32 uur per week.

Functie
Als MT-secretaris adviseer en ondersteun je de districtsdirecteur en het MT op het gebied van tactische en strategische beleidsontwikkeling en het managen van hieruit voortkomende en andere (verbeter)trajecten.

Je signaleert in- en externe ontwikkelingen en veranderingen van wet- en regelgeving. Je initieert en adviseert het MT inzake de ontwikkeling en implementatie van (strategisch) beleid en het op stellen van beleidsnotities. Je beoordeelt aangeleverde stukken en adviseert over de inhoud. Je bereidt inhoudelijk beleidsvoorstellen voor en adviseert het MT met betrekking tot besluitvorming en de te volgen procedure. Je werkt (voorgenomen) besluiten van het MT uit ten behoeve van medezeggenschap organen. Je vertegenwoordigt de organisatie op verzoek van het MT bij in- en externe regionale en landelijke overleggen, werkgroepen en adviesgroepen. Je managet (zorg)vernieuwende projecten in opdracht van de directeur en rapporteert ook aan haar.

Functie eisen
Je bent een sparringpartner voor de directeur en de managers. Je bent er om overleggen goed voor te bereiden en daarna uit te werken. Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en je bent stressbestendig. Je denkt helder en kunt goed schakelen tussen de hectiek van de dagelijkse praktijk en langer) termijn vraagstukken. Je schrijft makkelijk en bent in staat complexe vraagstukken in bondige plannen te vertalen. Je bent zelfstandig en integer, initiatiefrijk en gericht op het behalen van resultaten. Je bent proactief, neemt je verantwoordelijkheid en komt afspraken na. Je brengt rust en ervaring mee. Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau.

Arbeidsvoorwaarden
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. De functie is ingedeeld in FWG 60, maximaal
€ 5045,55 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week). Wij hebben een prima pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling en een aanvullende reiskostenregeling. Daarnaast bieden wij diverse doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer informatie contact op met mevrouw Anja Jonkers, Districtsdirecteur Utrecht West via a.jonkers@careyn.nl of 06-13737535

Ja Ik solliciteer graag als MT Secretaris - Utrecht West