Planner - Hart van Zuidland

Overige

Als Planner ben je verantwoordelijk voor de realisatie van een effectieve en efficiënte planning van de te leveren zorg. Daarnaast draag je zorg voor een juiste, tijdige, volledige en eenduidige administratieve verwerking rondom de planning en voor de overige administratieve taken die daaruit voortvloeien. Verder ben je verantwoordelijk voor de bewaking en bevordering van de kwaliteit van het planningsproces. Het is belangrijk dat je een goede relatie weet op te bouwen met de teams en de individuele medewerker en evenwicht weet te creëren tussen bedrijfsmatige belangen en de wensen van de medewerkers. Je bent communicatief sterk en je staat open voor oplossingen. Je bent in staat om fysiek op afstand te werken, maar het gevoel van nabijheid te creëren. Jij weet in een hectische omgeving rust te creëren en structuur aan te brengen.

Voor onze locatie Hart van Zuidland zoeken wij een gemotiveerde en doortastende Planner voor 28 uur per week.

Wat breng je mee


 • Minimaal MBO niveau 4 werk- en denkniveau.

 • Ervaring met personeelsplanning en roostering.

 • Ervaring met het werken met MS Office (Excel) en planningstools.

 • Kennis van relevante wet- en regelgeving en actuele roosterregels.

 • Administratief en cijfermatig inzicht.

 • Inzicht in de organisatie en zorgvraag.

 • Visie op plannen en roosteren.


Dit mag je van ons verwachten


 • Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief.

 • In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor gezonde arbeidsomstandigheden.

 • Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 40 (€ 2.268,88 tot € 3.159,64 o.b.v. 36 uur) volgens de CAO VVT.

 • Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.

 • Je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

 • Bij aanvang krijg je een tijdelijke arbeidsovereenkomst met uitzicht op een vast dienstverband (bij gebleken geschiktheid).

ZHE

Zoek je een gezellige en innoverende werkplek? Dan ben je in Hart van Zuidland aan het juiste adres. Aandacht voor wonen en welzijn, zijn hier even belangrijk als aandacht voor goede zorg. Je gaat samen met bewoners op zoek naar individuele wensen en behoeften. Je ondersteunt en organiseert de dingen die bijdragen aan het welbevinden van de bewoner.

Hart van Zuidland bestaat uit 4 woongroepen, verdeeld over twee etages. Er is plaats voor 21 ouderen met complexe zorgvraag op psychogeriatrisch gebied en 7 plaatsen voor ouderen met complexe lichamelijke zorgvraag. De appartementen zijn modern en ruim. Tevens beschikt iedere woongroep over een eigen gemeenschappelijke woonkamer met keuken.

De zorgteams bouwen met elkaar en samen met andere disciplines en een grote groep fantastische vrijwilligers aan een geweldige woon- en werkplek.
Wil je jezelf specialiseren of verder ontwikkelen? Dan vind je hier alle support.

Kom je werken in het Hart van Zuidland, dan kies je voor innovatie, creativiteit en gezelligheid.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature contact op met Ellen Meijboom via e.meijboom@careyn.nl.

Ben je enthousiast en wil je direct solliciteren? Klik dan op de button 'Solliciteer'.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Planner - Hart van Zuidland