Projectleider Techniek - Zuid-Holland / Utrecht

Dit ga je doen

Careyn zoekt een Projectleider Techniek

Ouderenzorgorganisatie Careyn heeft een grote en gevarieerde vastgoedportefeuille, verspreid over de provincies Zuid-Holland en Utrecht.
Als projectleider techniek begeleid jij het planmatig onderhoud in de locaties van Careyn, in de provincies Zuid-Holland en Utrecht. Het accent van jouw functie ligt op het plannen, laten uitvoeren en controleren van onderhoudswerkzaamheden, waarbij de samenwerking met de zorg centraal staat.

Wat ga je doen


Als projectleider techniek ben je verantwoordelijk voor een goede staat van onderhoud van de vastgoedportefeuille van Careyn. Je werkt intensief samen met de andere projectleider techniek en verdeelt het werk onderling. Je stelt op basis van de conditiemetingen (NEN 2767) tijdig een jaarplan op en draagt zorg voor goede uitvoering. Je maakt werkbeschrijvingen, doet aanbestedingen en bewaakt de voortgang en goede uitvoering. Soms wordt je als expert betrokken bij terugkerende storingen en complexe storingen in het dagelijks onderhoud. Je ondersteunt de faciitaire collega’s in de organisatie in hun verantwoordelijkheid voor de (brand)veiligheid.

Wat verwachten wij van jou


Om succesvol te zijn in deze functie vinden we het van belang dat je in ieder geval beschikt over een afgeronde technische, vastgoed gerichte studie en dat je HBO werk- en denkniveau hebt. Daarnaast hechten we eraan dat je enkele jaren werkervaring hebt in een soortgelijke functie, waarbij het voor een succesvolle match essentieel is dat je ervaring hebt in een complexe, bestuurlijke organisatie en je daar makkelijk in kunt bewegen.

Daarnaast:
  • Heb je ervaring met het werken met jaarplannen voor planmatig onderhoud, op basis van conditiemetingen volgens NEN 2767.
  • Stuur jij op zakelijke wijze de externe partners in de onderhouds- en renovatieprojecten aan, op voortgang, kwaliteit en kosten van onderhoudswerkzaamheden en -projecten.
  • Begrijp jij het belang om duurzame en energiebesparende maatregelen in de vastgoedportefeuille te implementeren en doet dit met veel plezier.
  • Heb je ervaring met het werken met (vastgoedmanagement)applicaties zoals Office 365, Teams, WISH, Topdesk en Logboek online.
  • Kun je goed plannen en organiseren.
  • Kan je goed samenwerken en heb je oog voor de belangen van onze cliënten en collega’s in de zorg.

Hier ga je werken


Careyn is een actieve maatschappelijke onderneming die zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van onze klanten, jong en oud, gezond of kwetsbaar. Als het nodig is, staan onze vakbekwame en betrokken medewerkers klaar om hulp en ondersteuning te bieden. Samen met andere zorgverleners, vrijwilligers, mantelzorgers en buurt- en wijkbewoners.
Het team van de afdeling Vastgoed is in ontwikkeling. Behalve de projectleiders techniek werken in deze afdeling ook projectleiders voor vastgoedontwikkeling en een assetmanager.
Careyn, persoonlijk en altijd dichtbij.

Wat bieden wij jou


Je wordt ingeschaald volgens de CAO VVT FWG 55, minimaal € 3.025,81 en maximaal € 4.558,88 afhankelijk van je ervaring, bij een fulltime dienstverband (36 uur).
Je krijgt een aanstelling voor de duur van 1 jaar, met de ambitie deze bij goed functioneren om te zetten naar een aanstelling voor onbepaalde tijd.
Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiebijslag van 8% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Voor een compleet overzicht van alle overige arbeidsvoorwaarden verwijzen we je naar de CAO VVT.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer direct met jouw CV en motivatie via de 'solliciteer direct' button!

Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature contact op met Else Bezemer, Manager Vastgoed, via nummer 06-83503039.

Ja Ik solliciteer graag als Projectleider Techniek - Zuid-Holland / Utrecht