Receptionist (oproepkracht) - Rosendael - Utrecht stad

Dit ga je doen

Samen werkt 't beter! Careyn zet zich in voor de gezondheid en het welzijn van jong & oud, gezond & kwetsbaar. Met professionele medewerkers biedt Careyn zorg, hulp en ondersteuning. Careyn Utrecht Stad is met ruim 1.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders van de stad Utrecht. Bij Careyn werken enthousiaste professionals en daar zijn wij trots op!

Ben jij klantvriendelijk, servicegericht, representatief en stressbestendig? En lijkt het jou leuk om het visitekaartje van Careyn Rosendael te zijn? Lees dan gauw verder!

Voor de locatie Rosendael zijn wij op zoek naar een Receptionist waarbij je een 0-uren contract krijgt .
Werken als Receptionist bij Careyn is een veelzijdige functie waarbij je fungeert als visitekaartje en aanspreekpunt van de organisatie. je bent verantwoordelijk voor het vervullen van de receptiefunctie, het beantwoorden van de telefoon en het uitvoeren van administratieve werkzaamheden. Je werkt op onregelmatige tijden en in de weekenden. De werktijden zijn van 7.00 uur tot 13.00 uur en van 12.45 uur tot 19.30 uur doordeweeks en in de weekenden.

Door het persoonlijk ontvangen en doorverwijzen van bewoners en bezoekers zorg jij met een glimlach ervoor dat ze zich op hun gemak voelen en een warm welkom ervaren.

Dit ga je doen
- Je informeert en assisteert bezoekers, in -en externe cliënten en medewerkers;
- Je bedient de telefooncentrale en handelt telefoongesprekken af;
- Je noteert boodschappen voor afwezigen;
- Je verwerkt in- en externe post, het verrichten van bestellingen en andere administratieve werkzaamheden;
- Je beheert de sleutels en zorgt voor uitgave en teruggave en zorgt voor opening en sluiting van de hoofdingang;
- Je voert administratieve taken bij opnames;
- Je sorteert en verspreidt post en pakketten en goederen neem je in ontvangst;
- Je verricht overige werkzaamheden die inherent zijn aan de functie.

Wat verwachten we van jou?
- Je hebt minimaal een werk en denkniveau op (v)mbo niveau 2;
- Je hebt ervaring met telefoon- en receptie werkzaamheden;
- Je hebt administratieve werkervaring;
- Je hebt goede mondelinge communicatieve vaardigheden – goede beheersing van de Nederlandse taal;
- Je bent klantvriendelijk, servicegericht en zelfstandig;
- Kennis van MS word, MS excel.

Wat bieden wij jou?
- Wij bieden je een tijdelijke functie aan voor een jaar (mogelijk daarna nog een velenging van een jaar);
- Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 25 van de CAO VVT;
- We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie waar je wordt aangestoken door het enthousiasme en de gedrevenheid die er heerst;
- Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).


Utrecht Stad

Welkom bij Careyn Zorgcentrum Rosendael in Utrecht. Fraai gelegen in de Utrechtse wijk Overvecht. Dit zorgcentrum is vernoemd naar een aloude hofstede. Het huidige Rosendael is omgeven door het 'Park de Gagel' en voorzien van twee prachtige binnentuinen. Een zorgcentrum waar wij altijd staan voor de beste zorg. Wat dat inhoudt? Prettig wonen en leven voor mensen met verschillende zorgbehoeftes.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Interesse?
Ben je enthousiast geworden? Klik op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature en upload je cv en brief waarom je graag als Receptioniste aan de slag wil.

Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan rechtstreeks contact op met Yvonne Pouw, manager Rosendael op 06-53134643.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist

Ja Ik solliciteer graag als Receptionist (oproepkracht) - Rosendael - Utrecht stad