Recruiter - District DWO-NWN

Dit ga je doen

Vind jij het leuk om in een krappe arbeidsmarkt op zoek te gaan naar creatieve oplossingen in een mensvriendelijke omgeving? Dan is deze vacature iets voor jou!

Even voorstellen


Bij Careyn werken, betekent dat je met beide benen op de grond staat in een gebied waar de zorg flink in beweging is en innoveert. Hier bouwen we aan hechte teams en aan een nieuwe manier van zorgen. Wij laten ons inspireren door het gedachtegoed van Positieve Gezondheid (PG): het bevorderen van een veerkrachtig en betekenisvol leven. Niet de aandoening, maar het leven en de mens staat centraal. De regie blijft bij onze cliënten en we kijken samen naar wat er wel kan. Iedereen doet mee, multidisciplinaire teams en ondersteuning. We zijn ‘samen nabij'.

Het mooiste is: we doen dit niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor onszelf. Zo ben je in het team ook niet ‘alleen maar’ iemand die komt werken, maar neem je jouw hele persoonlijkheid en bewustzijn mee. Die worden graag gezien en gewaardeerd! Je voert de regie over je eigen ontwikkeling en je krijgt alle ruimte om je vaardigheden te ontwikkelen, of ze nu persoonlijk zijn of niet. Je kunt vakinhoudelijke scholingen volgen, maar ook workshops over “zelfzorg” zoals voeding, slapen, gezond ouder worden, grenzen stellen en communiceren.

Careyn is verdeeld in vier districten; jouw werkgebied is het district DWO/NWN (Delft, Westland, Oostland & Schiedam, Maassluis, Vlaardingen).

Wat ga je doen


Als recruiter voor het district DWO/NWN zet je alles op alles om onze wervingskracht te vergroten. Dit kan zijn door acties op de arbeidsmarkt die jij zelf uitvoert of juist door de teams in staat te stellen dit zelf te doen. Jij werkt samen met de recruitment ondersteuner. Jij bent vooral actief op het strategische en tactische vlak en je collega op het operationele vlak. Daarnaast ben je de W&S-regisseur en (proces)bewaker en de arbeidsmarktmarketeer voor het district, die zorgt dat Careyn als werkgever bekendheid krijgt door bijvoorbeeld doelgroep campagnes die er weer voor kunnen zorgen dat (latente) werkzoekers ons weten te vinden.

Als organisatie bewegen wij ons op de meest concurrerende arbeidsmarkt van dit moment, geen vacature zo moeilijk te vervullen als Verzorgende IG of Verpleegkundige. Als specialist word je uitgedaagd om met jouw intellect en creativiteit oplossingen te vinden die anderen niet zien. Je werkt nauw samen met de managers zorg, de HR-collega’s, de afdeling communicatie en met de recruiters van de andere drie districten.

Wat breng je mee


 • Een afgeronde HBO opleiding.
 • Kennis van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie.
 • Een groot zelf startend vermogen en je kunt goed zelfstandig werken.
 • De vaardigheid om te verbinden en interne relaties goed te houden.
 • Een dosis gezond pragmatisme.
 • Creativiteit zonder dat dit je discipline in de weg zit.
 • Ervaring met recruitmentpakketten.
 • Ervaring in de zorg is een pre.
 • Minimaal 3-5 jaar werkervaring als recruiter.

Dit mag je van ons verwachten


 • Een plek in onze enthousiaste en gedreven organisatie. De afdeling is in opbouw, wat veel ruimte en mogelijkheid biedt om mee te denken over de inrichting van je eigen functie.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Veel vrijheid om je werk naar eigen inzicht in te richten.
 • Een overeenkomst voor 24 tot 28 uren per week.
 • Een salaris tussen de € 3.084,18 en € 4.426,10 bruto per maand (bij 36 uur per week) volgens FWG schaal 55.
 • Regelmatig thuiswerken behoort (ook na corona) tot de mogelijkheden. Als je wel op locatie werkt wordt dat Vlaardingen.

Hier ga je werken

Op het kantoor in Schiedam zijn de ondersteunende afdelingen te vinden. Vanuit deze locatie werken de stafafdelingen aan optimale ondersteuning van de verpleeghuizen en wijkteams.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature bel of WhatsApp met Susanna Verboon, interim recruiter, via telefoonnummer 06-19 322 391.

Ben je enthousiast en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Hoofdkantoorschiedam

Ja Ik solliciteer graag als Recruiter - District DWO-NWN