Regisseur Volledig Pakket Thuis - Rivieren Dichterswijk

Dit ga je doen

Regelaar met hart voor de zorg gezocht!

Wil jij werken aan de zorg van de toekomst én meebepalen hoe dat er straks uitziet?

Volledig Pakket Thuis is voor cliënten die een indicatie hebben voor zorg met verblijf maar niet binnen een instelling willen wonen. Zij kunnen ervoor kiezen de indicatie in te zetten in de thuissituatie of naar een kleinschalige setting van een zorginstelling gaan.
Binnen zorgorganisatie Careyn gaan we van start met het bieden van het Volledig Pakket Thuis in de wijk. Dit is een mooi en nieuw concept, waarbij we terug gaan naar de basis en met aandacht en tijd zorg en welzijn bieden aan ouderen die (langer) thuis willen blijven wonen. De cliënten krijgen in hun eigen huis zorg, welzijn en dienstverlening, aangeboden op een manier die bij hen past.
Daar hebben we jou voor nodig! In het district Utrecht Stad zijn we op zoek naar jou!

Wat maakt deze functie zo bijzonder? Enkele reacties van regisseurs Volledig Pakket Thuis: “Ik heb nu tijd voor de cliënten.” “Het is bijzonder om te ervaren dat cliënten je soms zelfs gaan behandelen als familie.” “Ik vind het leuk dat ik kan meedenken over de koers die we varen voor de zorg van de toekomst.”

Dit ga je doen


Als regisseur Volledig Pakket Thuis kijk je buiten de gebaande paden. Je schat de thuissituatie in en bepaalt samen met de cliënt, hun naasten en de mantelzorgers welke zorg en ondersteuning er nodig is. Je gaat op zoek naar (maatwerk) oplossingen, gericht op het creëren van een community rondom de cliënt. Je draagt zorg voor de informatievoorziening en coördineert de inzet van de teamleden. Daarnaast werk je samen met zorgprofessionals van buiten de organisatie. Je bent een ambassadeur in het uitrollen van deze nieuwe dienstverlening Volledig Pakket Thuis.

Wat breng je mee


Voor deze functie is je vooropleiding van ondergeschikt belang. Het is vooral belangrijk dat je hart hebt voor de zorg. Je denkt in mogelijkheden en je wilt het anders aanpakken: daar wil je regie op. Je vindt het een uitdaging om de wensen van de client in vervulling te laten gaan, waar dit mogelijk is. Je houdt ervan om te pionieren en je netwerk te verbreden. Je hebt een goede indicatiekennis om bijvoorbeeld een volwaardige sparringspartner te zijn voor casemanagers en voor het aantrekken van nieuwe cliënten.

Dit mag je van ons verwachten


  • Naast ruimte en vertrouwen om zelf invloed te hebben op je rol en de uitvoering ervan, word je afhankelijk van je opleiding en werkervaring ingeschaald in FWG 50 van de CAO VVT (minimaal € 2.937,68 en maximaal € 3.942,98).

  • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon.

  • Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

  • Ook ontvang je een telefoon en laptop, zodat je plaats- en tijdsonafhankelijk kunt werken.

  • We bieden een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.


Wij zijn trots dat we als Careyn toekomstgericht gaan bouwen aan Volledig Pakket Thuis.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben jij net zo enthousiast geworden of heb je nog vragen? Neem contact op met Bart van ’t Hof (District Utrecht Stad) 06-82 119 819.

Ja Ik solliciteer graag als Regisseur Volledig Pakket Thuis - Rivieren Dichterswijk