Regisseur Volledig Pakket Thuis - Westland

Dit ga je doen

Careyn zoekt een regelaar met een groot hart voor de zorg.

Wil jij werken aan de zorg van de toekomst én meebepalen hoe die er straks uitziet?

Volledig Pakket Thuis is voor cliënten, die een indicatie hebben voor zorg met verblijf maar niet binnen een instelling willen wonen. Zij kunnen ervoor kiezen de indicatie in te zetten in de thuissituatie. Binnen zorgorganisatie Careyn zijn wij gestart met het bieden van het Volledig Pakket Thuis in de wijk. Dit is een mooi en nieuw concept, waarbij wij teruggaan naar de basis en met aandacht en tijd zorg en welzijn bieden aan ouderen, die (langer) thuis willen blijven wonen. De cliënten krijgen in hun eigen huis zorg, welzijn en dienstverlening aangeboden op een manier die bij hen past. Daar hebben we jou voor nodig!

Voor regio Westland zijn wij op zoek naar jou!

Wat maakt deze functie zo bijzonder?


Enkele reacties van medewerkers uit onze VPT teams: “Ik heb nu meer tijd voor onze cliënten.” “Het is bijzonder om te ervaren, dat cliënten je soms zelfs gaan behandelen als familie.” “Ik vind het leuk dat ik kan meedenken over de koers, die we varen voor de zorg van de toekomst.”

Dit ga je doen


Als regisseur Volledig Pakket Thuis kijk je buiten de gebaande paden. Je schat de thuissituatie in en bepaalt samen met de cliënt, zijn of haar naasten en de mantelzorgers welke zorg en ondersteuning nodig is. Je gaat op zoek naar (maatwerk) oplossingen, gericht op het creëren van een community rondom de cliënt. Je draagt zorg voor de informatievoorziening en coördineert de inzet van de teamleden. Daarnaast werk je samen met zorgprofessionals van buiten de organisatie. Je bent een ambassadeur in het uitrollen van deze nieuwe dienstverlening Volledig Pakket Thuis.

Wat breng je mee


Voor deze functie zoeken wij een Verpleegkundige (MBO of HBO). Het is vooral belangrijk dat je hart hebt voor de zorg. Je denkt in mogelijkheden en je wilt het anders aanpakken: daar wil je regie op. Je vindt het een uitdaging om de wensen van de cliënt in vervulling te laten gaan waar dit mogelijk is. Je houdt ervan om te pionieren en je netwerk te verbreden. Je hebt goede kennis over verschillende soorten indicaties om bijvoorbeeld een volwaardige sparringpartner te zijn voor casemanagers en voor het aantrekken van nieuwe cliënten.

Dit mag je van ons verwachten


  • Naast ruimte en vertrouwen om zelf invloed te hebben op je rol en de uitvoering ervan, word je afhankelijk van je opleiding en werkervaring ingeschaald in FWG 50 van de CAO VVT (max. € 4.061,27 o.b.v. 36 uur), uren zijn in overleg.
  • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon.
  • Daarnaast word je opgenomen in Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).
  • Ook ontvang je een telefoon en laptop, zodat je plaats- en tijdonafhankelijk kunt werken.
  • Wij bieden een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Wij zijn trots dat wij als Careyn toekomstgericht bouwen aan Volledig Pakket Thuis.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Heb je interesse in deze functie of wil je eerst nog wat meer weten? Bel of WhatsApp met Rianne Hogervorst via 06-12 141 965, VPT kwartiermaker district DWO-NWN.

Wil je direct solliciteren? Klik dan op de button 'Solliciteer'.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Regisseur Volledig Pakket Thuis - Westland