Regisseur Volledig Pakket Thuis - Spijkenisse, Zuidland regio Nissewaard

Dit ga je doen

Careyn zoekt een regelaar met een groot hart voor de zorg.

Wil jij werken aan de zorg van de toekomst én meebepalen hoe die er straks uitziet?

Volledig Pakket Thuis is voor cliënten, die een indicatie hebben voor zorg met verblijf maar niet binnen een instelling willen wonen. Zij kunnen ervoor kiezen de indicatie in te zetten in de thuissituatie. Binnen zorgorganisatie Careyn zijn wij gestart met het bieden van het Volledig Pakket Thuis in de wijk. Dit is een mooi en nieuw concept, waarbij wij teruggaan naar de basis en met aandacht en tijd zorg en welzijn bieden aan ouderen, die (langer) thuis willen blijven wonen. De cliënten krijgen in hun eigen huis zorg, welzijn en dienstverlening aangeboden op een manier die bij hen past. Daar hebben we jou voor nodig!

Voor Spijkenisse en Zuidland, regio Nissewaard, zijn wij op zoek naar jou!

Wat maakt deze functie zo bijzonder?


Enkele reacties van medewerkers uit onze VPT teams: “Ik heb nu meer tijd voor onze cliënten.” “Het is bijzonder om te ervaren, dat cliënten je soms zelfs gaan behandelen als familie.” “Ik vind het leuk dat ik kan meedenken over de koers, die we varen voor de zorg van de toekomst.”

Dit ga je doen


Als regisseur Volledig Pakket Thuis kijk je buiten de gebaande paden. Je schat de thuissituatie in en bepaalt samen met de cliënt, zijn of haar naasten en de mantelzorgers welke zorg en ondersteuning nodig is. Je gaat op zoek naar (maatwerk) oplossingen, gericht op het creëren van een community rondom de cliënt. Je draagt zorg voor de informatievoorziening en coördineert de inzet van de teamleden. Daarnaast werk je samen met zorgprofessionals van buiten de organisatie. Je bent een ambassadeur in het uitrollen van deze nieuwe dienstverlening Volledig Pakket Thuis.

Wat breng je mee


Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en zorginhoudelijke kennis. Het is vooral belangrijk dat je hart hebt voor de zorg. Je denkt in mogelijkheden en je wilt het anders aanpakken: daar wil je regie op. Je vindt het een uitdaging om de wensen van de cliënt in vervulling te laten gaan waar dit mogelijk is. Je houdt ervan om te pionieren en je netwerk te verbreden. Je hebt goede kennis over verschillende soorten indicaties om bijvoorbeeld een volwaardige sparringpartner te zijn voor casemanagers en voor het aantrekken van nieuwe cliënten.

Dit mag je van ons verwachten


  • Naast ruimte en vertrouwen om zelf invloed te hebben op je rol en de uitvoering ervan, word je afhankelijk van je opleiding en werkervaring ingeschaald in FWG 50 van de CAO VVT (max. € 4.061,27 o.b.v. 36 uur), uren zijn in overleg (minimaal 24 uur).
  • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon.
  • Daarnaast word je opgenomen in Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).
  • Ook ontvang je een telefoon en laptop, zodat je plaats- en tijdonafhankelijk kunt werken.
  • Wij bieden een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Wij zijn trots dat wij als Careyn toekomstgericht bouwen aan Volledig Pakket Thuis.

Zuid-Hollandse Eilanden

Staat bij jou de mens centraal? Ben je ondernemend en enthousiast? En hou je van vernieuwing en toekomstgericht werken? Dan pas je uitstekend bij ons team op de Zuid-Hollandse Eilanden. Wij gaan altijd uit van de mens en diens mogelijkheden. Gaat het om zorg dan kijken wij naar wat mensen nog wél kunnen: wij vragen wat zij belangrijk vinden en bieden daarbij ondersteuning. Wij willen zo bijdragen aan positieve gezondheid, eigen regie en kwaliteit van leven. Dat vinden wij ook belangrijk voor onze medewerkers. Wij laten je doen waar jij goed in bent en helpen je om je verder te ontwikkelen in je vak.

Als (aankomend) professional in de zorg kun je bij ons veel kanten op. Wij bieden wijkverpleegkundige zorg en thuiszorg, verpleeghuiszorg in diverse centra en geriatrische revalidatiezorg (GRZ). Verder zijn wij gespecialiseerd in gerontologische psychiatrie en zorg voor mensen met een Niet Aangeboren Hersenafwijking (NAH).

Ons werkgebied is Voorne-Putten/Rozenburg, Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee. Een mooie, landelijke omgeving waar onze cliënten vaak al hun hele leven wonen. Tegelijkertijd ligt de stad nooit ver weg, want binnen 30 minuten ben je in Rotterdam.

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben jij net zo enthousiast geworden of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Nicole Vooijs-Ouwersloot via 06-51 216 383.

Wil je direct solliciteren? Klik dan op de button 'Solliciteer'.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Regisseur Volledig Pakket Thuis - Spijkenisse, Zuidland regio Nissewaard