Secretaresse Raad van Bestuur

Dit ga je doen

Als secretaresse van de Raad van Bestuur maak je onderdeel uit van het bestuursbureau en werk je samen met je collega's en de bestuurssecretaris. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor een goed georganiseerde en op elkaar afgestemde ondersteuning van de leden van de raad van bestuur en de bestuurssecretaris.
Je bent verantwoordelijk voor alle reguliere secretariële, administratieve, organisatorische en beleidsvoorbereidende taken, zoals het beoordelen en zonodig afhandelen van de e-mail, het maken van afspraken, het beheren van de agenda’s, het bewaken van op te volgen acties en het notuleren van vergaderingen. Je verzorgt de uitgaande en inkomende post en houdt het bestuursarchief bij. Je bereidt mede de vergaderingen voor van de raad van bestuur en de raad van toezicht. En daarnaast zijn er natuurlijk allerlei grote en kleine zaken die dagelijks op je pad komen.

Jouw profiel


Je bent een ervaren secretaresse in hart en nieren. Je beschikt over aantoonbare vakkennis op hbo denk- en werkniveau. Je hebt relevante werkervaring in een soortgelijke functie en beschikt over bestuurlijke sensitiviteit. Je hebt goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden. Je werkt zelfstandig, weet de weg in de organisatie te vinden en stelt je proactief op. Je bent integer, hebt een serviceverlenende instelling en bent flexibel ten aanzien van de werktijden.

Hier ga je werken


Careyn is een dynamische zorginstelling die zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van jong en oud, gezond of kwetsbaar.
Je wordt omringd door gedreven collega's die elkaar ondersteunen en samen bouwen aan een betere zorgorganisatie. In ons secretariaat staat samenwerking hoog in het vaandel en werken we in een open en collegiale sfeer. We werken hard en zorgen goed voor elkaar. Servicegerichtheid en ondersteuning staan voorop. Je rapporteert aan de Bestuurssecretaris.
Je standplaats voor deze functie is Utrecht.

Wij bieden jou


  • Je wordt ingeschaald volgens de CAO VVT FWG 50, maximaal € 4.370,94, afhankelijk van jouw ervaring, o.b.v. een fulltime dienstverband (36 uur).
  • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiebijslag van 8% van je jaarloon.
  • Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).
  • Een contract voor 32 uur per week.
  • Je krijgt een vaste aanstelling met een proefperiode van twee maanden.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden?


Wil jij graag werken in een warm en betrokken organisatie? Careyn nodigt jou graag uit om in gesprek te gaan over de invulling van deze leuke rol.
Zet vandaag nog de eerste stap en solliciteer aan de hand van de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.
Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature contact op met Annette van Stigt, Bestuurssecretaris via telefoonnummer 06 10 59 84 25.

Ja Ik solliciteer graag als Secretaresse Raad van Bestuur