Specialist Ouderengeneeskunde/Kaderarts (GRZ) - De Vier Ambachten - Spijkenisse

Overige

Ben jij Specialist Ouderengeneeskunde en vind je het leuk om actief te zijn op revalidatiegebied voor ouderen? Zie jij jezelf samenwerken in een enthousiast team met andere (para)medische en zorgprofessionals? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij hebben voor jou een interessante functie voor 24 uur tot 36 uur per week in De Vier Ambachten, revalidatiecentrum voor ouderen in Spijkenisse.

Waar kom je te werken

Je komt in een organisatie die volop in beweging is. Careyn staat voor zorg op maat op de plek die de cliënt verkiest. In ons revalidatiecentrum voor ouderen De Vier Ambachten in Spijkenisse, worden cliënten gestimuleerd om samen met het GRZ-team te werken aan het eigen herstel. Zo veel mogelijk ‘als thuis’.

Uitdaging en dynamiek, dat is wat je in deze baan treft als specialist ouderengeneeskunde. Jij komt hier alle facetten uit je vak tegen.

Als specialist ouderengeneeskunde ben je niet verplicht om deel te nemen aan bereikbaarheidsdiensten. Deze zijn namelijk uitbesteed. Op vrijwillige basis kun je altijd mee draaien.

Het medisch team van De Vier Ambachten bestaat, naast de vacante functie van Specialist Ouderengeneeskunde, uit drie Verpleegkundig Specialisten, twee Physician Assistants in opleiding en twee dokters-assistenten.

Wat breng je mee


  • Je hebt de kaderopleiding geriatrische revalidatie zorg succesvol afgerond of verwacht dit binnenkort te doen of wilt met de kaderopleiding GRZ te starten.

  • Als geen ander weet jij het overzicht te bewaren in een dynamische werkomgeving. Je bent stressbestendig én communicatief vaardig, flexibel, draagt zorg voor continuïteit van zorg, collegiaal en springt bij op de locaties in tijden van vakantie of bijvoorbeeld ziekte.

  • Jij draagt zorg voor de continuïteit en kwaliteit van medische zorg op de locatie. Jij kunt hierbij leunen op jouw werkervaring als specialist ouderengeneeskunde.

  • Je beschikt over goede sociale vaardigheden die zich vertalen naar een open manier van communiceren.

  • Je bent ondernemend, flexibel en creatief.


Dit mag je van ons verwachten


  • Een arbeidsovereenkomst van minimaal 24 en maximaal 36 uur per week.

  • Het salaris is méér dan marktconform. Voor deze functie is een markttoeslag van toepassing! De precieze inschaling is afhankelijk van jouw (kader)opleiding en werkervaring.

  • Na jouw proefperiode krijg je direct een vast dienstverband.

  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

ZHE

Zoek je dynamiek en wil je je expertise snel laten groeien, dan krijg je bij dit markante revalidatiecentrum op de Markt in Spijkenisse alle ruimte en mogelijkheden. Cliënten (met name 80+) verblijven hier maar kort, soms maar enkele dagen maximaal 4 maanden. 

Cliënten komen ernstig verzwakt uit het ziekenhuis (Spijkenisse, Rotterdam-Zuid), bijvoorbeeld na een knie- of heupoperatie om weer te leren lopen, of na een hersenbloeding om aan te leren wat zij niet meer kunnen, of met een oncologische aandoening om te trainen en weer op krachten te komen. Het vraagt steeds om een andere zorgbenadering en het revalidatiecentrum biedt dan ook scholing aan waarin je de nieuwste technieken en inzichten kunt leren en je deskundigheid steeds verder kunt specialiseren.

Dankbaar is het werk: de therapie slaat vrijwel altijd aan en 90% van de cliënten gaat na het verblijf aangesterkt weer naar huis.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem meer inhoudelijke informatie over deze vacature contact op met Martine Wetter, voorzitter van de medische vakgroep, via 06-22 985 602 of via m.wetter@careyn.nl.

Ben je enthousiast en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Specialist Ouderengeneeskunde/Kaderarts (GRZ) - De Vier Ambachten - Spijkenisse