Specialist Ouderengeneeskunde (SO) - Hellevoetsluis

Dit ga je doen

Los jij graag complexe medische vraagstukken op en zoek je dynamiek in je werk? Hou je van het regisseren van multidisciplinaire zorg? Dan komen wij graag met jou in gesprek!

Als specialist ouderengeneeskunde (SO) binnen het verpleeghuis ben je verantwoordelijk voor de medische zorg van cliënten. Je neemt zelf de verantwoordelijkheid en bent actief bezig met het vormgeven van de medische zorg aan kwetsbare ouderen. De regie heb jij als specialist ouderengeneeskunde in handen. Dat maakt het werk uitdagend én afwisselend. Je bent een expert op een bepaald deelgebied en deelt deze kennis met je collega’s. Je draagt als specialist ouderengeneeskunde de verantwoordelijkheid over de kwaliteit en continuïteit van de medische zorg in jouw regio. Tijdens kantooruren is er een piketdienst voor de acute medische zorg in het werkgebied. Die dienst wordt grotendeels ingevuld door basisartsen, aangevuld met overige medisch behandelaren. Wekelijks heb je een multidisciplinaire zorgbespreking. Je bespreekt samen met andere professionals de voortgang van patiënten, evalueert de gestelde doelen en stelt deze waar nodig bij.

Voor onze locatie De Rozenhoek in Hellevoetsluis zijn wij op zoek naar een Specialist Ouderengeneeskunde (SO). Het aantal uur voor deze functie is bespreekbaar!

Samen met een physician assistent draag je de verantwoordelijkheid voor de medische zorg.

Wat breng je mee


 • Je bent een enthousiaste specialist ouderengeneeskunde met liefde voor het vak en wil een proactieve rol nemen in de organisatie.
 • Je hebt interesse in alle ontwikkelingen binnen het vakgebied en een voorliefde voor wetenschappelijk onderzoek.
 • Ontwikkelingen binnen jouw vakgebied pas je op natuurlijke wijze in de praktijk toe.
 • Ervaring en/of interesse in de WZD is een pre.
 • Je bent de sparringpartner van het management, collega artsen, verpleegkundig specialisten en paramedici.
 • Je weet overzicht te bewaren in een dynamische werkomgeving.
 • Je bent stressbestendig en communicatief vaardig, flexibel, draagt zorg voor continuïteit van zorg, collegiaal en springt bij in tijden van vakantie of ziekte.

Dit mag je van ons verwachten


 • Van toepassing is een markttoeslag en bieden daarom een passend salaris conform de CAO VVT, FWG 75. Precieze inschaling is afhankelijk van jouw (kader)opleiding en werkervaring.
 • Een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, denk aan reiskostenvergoeding, pensioenopbouw en een eindejaarsuitkering.
 • Je wordt gefaciliteerd om de actuele ontwikkelingen in jouw vakgebied te delen.
 • Het volgen van een (kader)opleiding is eventueel mogelijk.
 • En: na jouw proefperiode direct een vast dienstverband (bij gebleken geschiktheid).

Zuid-Hollandse Eilanden

Careyn is met ca. 6.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders in Nederland. Careyn is een actieve maatschappelijke onderneming, die mensen verbindt. We staan voor vitaliteit, levendigheid en goede zorg in elke wijk, buurt of woongemeenschap en stimuleren zelfredzaamheid en eigen regie. Als het nodig is, staan we klaar als betrokken partner met producten en diensten op het gebied van Geriatrische Revalidatie Zorg, verpleeghuiszorg, kleinschalig wonen en welzijn.

Met ons team behandeldiensten, bestaande uit vaktherapeuten, psychologen en artsen, bedienen wij de gehele regio ZHE (Zuid Hollandse Eilanden) en de regio DWO/NWN (Delft-Westland-Oostland/ Nieuw Waterweg-Noord).

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature contact op met Jan Hoogendorp via j.hoogendorp@careyn.nl.

Ben je enthousiast en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Specialist Ouderengeneeskunde (SO) - Hellevoetsluis