Teammanager - Maria-Oord - Vinkeveen

Overige

Voor ons verpleeghuis Maria-Oord in Vinkeveen zoeken wij diverse teammanagers voor 28-36 uur per week.

Als teammanager weet jij als geen ander het beste uit de medewerkers te halen. Je bent een echte verbinder en denkt vooral in oplossingen en mogelijkheden. Je weet feilloos medewerkers, cliënten, mantelzorgers en familie te betrekken. Met jouw analytisch vermogen weet je snel te schakelen en zie je wat nodig is. Je stuurt op resultaten en verliest een gezonde bedrijfsvoering niet uit het oog. Je weet tijdig bij te sturen en informeert/rapporteert tijdig aan de manager zorg.
Je zorgt voor een personele bezetting (kwantitatief en kwalitatief), die past binnen de afgesproken kaders. Je bent de aanjager om ontwikkelen en leren voorop te stellen en laat zien dat leren normaal is en vallen en opstaan bij het werk hoort. Je bent een teammanager, die aandacht en kwaliteit voorop zet. Je bent verantwoordelijk voor het creëren van een klimaat, waarin onze zorgprofessionals optimaal hun werk kunnen doen.
Als teammanager intramuraal werk je intensief samen met je collega teammanagers van Maria-Oord, de manager zorg, de kwaliteitsverpleegkundigen en behandelaren. Samen kijken jullie “out of de box” naar de mogelijkheden. Daarnaast lever je een bijdrage aan het beleid van Maria-Oord in Vinkeveen. Jouw leidinggevende is de manager zorg van Maria-Oord.

Wat breng je mee


 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en zorginhoudelijke en managementkennis op HBO niveau.

 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in de intramurale zorg.

 • Je hebt inzicht in de organisatie en financiering van intramurale zorg en diensten en van personeelsbeleid.

 • Verder beschik je over cijfermatig inzicht met het oog op personeelsplanning, productie- en verzuimcijfers, jaarplan en begroting en kennis van project- en verandermanagement.

 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

 • Je bent proactief, resultaatgericht, zelfstandig en neemt initiatief op de toegewezen rollen en taken.

 • Je werkt vanuit vertrouwen, echte aandacht en verbinding.

 • Je coacht en ondersteunt dichtbij, hebt een open houding en kunt door jouw enthousiasme en ervaring mensen in beweging laten komen.


Dit mag je van ons verwachten


 • Wij nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie en bieden je een plek waar je wordt aangestoken door de creativiteit en het enthousiasme dat er leeft.

 • Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in FWG 55 van de CAO VVT (€ 2.767,92 tot € 4.393,95 o.b.v. 36 uur).

 • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon.

 • Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

 • Een scholings- en ontwikkelprogramma maakt onderdeel uit van de inwerkperiode.

Utrecht West

‘Ik hoor bij Maria-Oord’

Nergens anders vind je zoveel specialismen op één plek als hier, midden in het dorp naast de kerk en vlakbij de supermarkt. Bewoners lopen naar buiten en het dorp komt gewoon binnen. Alles is op loopafstand en Maria-Oord heeft een kleinschalig karakter. Maar vergis je niet: hier vind je zeer specialistische zorg voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel, Korsakov, Parkinson, dementie of andere neurologische ziekten en actieve psychiatrische ziekten pal naast de zorg voor gespecialiseerde geriatrische revalidatie, dagbesteding en kleinschalig wonen. Voor jou betekent dit dat je makkelijk kunt switchen tussen de disciplines en dat je de kans hebt met uiteenlopende mensen en problematiek te werken. Hoeft niet natuurlijk.

Goed om te weten: Maria-Oord heeft een eigen leer- en ontwikkelplek en elke medewerker krijgt volle ondersteuning hier gebruik van te maken. Risicovolle handelingen onder de knie krijgen kun je op Maria-Oord uitgebreid (samen) oefenen. Er zijn nauwe banden met het Amsterdam UMC en het Utrechtse St. Antonius Ziekenhuis. Je werkt vaak multidisciplinair en als je wilt, kun je je kennis bijspijkeren in vakgroepen. Er waait een frisse wind over Vinkeveen en je kunt hier waar maken wat je verlangt en belangrijk vindt. Daar zijn ze bij Maria-Oord namelijk ook al met plezier in gespecialieerd.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Herken je jezelf in de bovenstaande tekst? Wij zouden het leuk vinden als jij ons team komt versterken en gaan graag met je in gesprek.

Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met onze Recruiter, Wanda Vermeulen 06-83483373. Inhoudelijke vragen kun je stellen aan Sandra Kuijpers, manager zorg, bereikbaar via 06-83152505.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van het selectieproces evenals een referentiecheck.

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Teammanager - Maria-Oord - Vinkeveen