Verpleegkundig Specialist - regio Brielle

Overige

Uitdaging en dynamiek, dat is wat je in deze baan treft als Verpleegkundig Specialist. Je neemt zelf de verantwoordelijkheid en bent actief bezig met het vormgeven van de medische zorg aan kwetsbare ouderen. De regie heb jij in handen. Alle facetten in het werk als Verpleegkundig Specialist komen aan de orde. Dat maakt het werk uitdagend én afwisselend. Je bent een expert op een bepaald deelgebied, deelt deze kennis met je collega's en ondersteunt andere behandelaars en zorgverleners met consultaties. Als Verpleegkundig Specialist werk je zelfstandig en ben jij hoofdbehandelaar van de aan jou toegewezen cliënten. Er is een Specialist Ouderengeneeskunde, die je kunt consulteren en met wie je op gezette tijden kunt overleggen.

Zoek je dynamiek in je werk? Hou je van het regisseren van multidisciplinaire zorg? Kom dan ons Careyn team versterken in de omgeving van Brielle en solliciteer direct! Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter

Regio Brielle: Dit gebied telt 1 intramurale locatie, De Plantage. Het medisch team van dit gebied bestaat uit een SO, een AIOS-en, een ANIOS en een VS. Op de locatie zijn cliënten met psychogeriatrische of somatische problematiek en cliënten met NAH.

Wat breng je mee


 • Als Verpleegkundig Specialist ben je op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen het vakgebied.

 • Als geen ander weet jij het overzicht te bewaren in een dynamische werkomgeving.

 • Je bent stressbestendig én communicatief vaardig, flexibel, collegiaal en springt bij in tijden van vakantie of ziekte.

 • Je hebt de Masteropleiding Advanced Nursing Practice (MANP) afgerond.

 • Je kan een verbindende factor zijn tussen de medische dienst en de zorgmedewerkers.

 • Je hebt een rijbewijs en de beschikking over een auto voor het reizen tussen de locaties.


Dit mag je van ons verwachten


 • Een arbeidsovereenkomst voor minimaal 24 uur uur en maximaal 36 uur per week.

 • Een passend salaris conform de CAO VVT in salarisschaal: FWG 65. De precieze indeling is afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring.

 • Een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, denk aan reiskostenvergoeding, pensioenopbouw en een eindejaarsuitkering.

 • Daarnaast word je gefaciliteerd om de actuele ontwikkelingen in jouw vakgebied te delen.

 • En: direct een vast dienstverband na jouw proefperiode (bij gebleken geschiktheid).

ZHE

Careyn is met ca. 7.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders in Nederland. Careyn is een actieve maatschappelijke onderneming, die mensen verbindt. We staan voor vitaliteit, levendigheid en goede zorg in elke wijk, buurt of woongemeenschap en stimuleren zelfredzaamheid en eigen regie. Als het nodig is, staan we klaar als betrokken partner met producten en diensten op het gebied van Geriatrische Revalidatie Zorg, verpleeghuiszorg, kleinschalig wonen en welzijn.

Met ons team behandeldiensten, bestaande uit vaktherapeuten, psychologen en artsen, bedienen wij de gehele regio ZHE (Zuid Hollandse Eilanden) en de regio DWO/NWN (Delft-Westland-Oostland/ Nieuw Waterweg-Noord).

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature bel of WhatsApp met Jan Hoogendorp, telefoonnummer 06-53 427 681.

Ben je enthousiast en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Verpleegkundig Specialist - regio Brielle