Planner - DuoZorg Flexpert - Spijkenisse

Planningsconsulent

Jij bent op zoek naar een baan waarin jij jouw talent voor plannen perfect kunt inzetten. Je vindt het geweldig aan de slag te gaan met onze personeelsplanning. Staat werkplezier bij jou ook op nummer 1 en heb jij hart voor de zorg? Dan ben jij ontzettend welkom in ons gezellig en betrokken team in Spijkenisse.

Wat ga je doen


Jij gaat je bezighouden met de planning en inzet van onze zorgprofessionals. Dat doe je via ons plansysteem. Je doet dit niet alleen want je maakt onderdeel uit van ons gezellige, professionele team. Elke ochtend starten we op met de verdeling van taken zodat jij precies weet wie wat gaat doen.
Jij plant medewerkers op openstaande diensten op basis van hun beschikbaarheid en je handelt de administratie op juiste wijze af. Door jouw talent in plannen, jouw gevoel voor prioriteit, jouw vriendelijkheid en jouw inlevingsvermogen, zorg jij voor de juiste inzet van onze medewerkers in de zorg waar nodig. Je onderhoudt telefonisch of per e-mail contact met de zorgafdelingen en met onze medewerkers en staat hen overtuigend en vriendelijk te woord.
Je bent iemand die denkt in kansen én oplossingen en vindt het een sport om de planning passend te maken. Als persoon ben je flexibel, stressbestendig en je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken en werkt graag volgens procedures. Je staat stevig in je schoenen en bent duidelijk in je communicatie.

De vacature staat per direct open voor 28 uur tot 32 uur per week. Laat ons weten waar je voorkeur naar uitgaat (meer of minder uren per week) en wij kijken samen naar de mogelijkheden.

Kom jij ons team versterken? Ons kantoor vind je in het hart van het centrum van Spijkenisse, dus een lekkere lunch of een snelle boodschap voor thuis is snel gehaald. Jouw talentontwikkeling en natuurlijk jouw werkplezier staan ook voorop! Wij horen graag waar jij blij van wordt.

DuoZorg Flexpert, dé expert in Flex


DuoZorg Flexpert is hét uitzendbureau en dé flexorganisatie in de ouderenzorg en expert in flexdiensten, flexwerk en ZZP bemiddeling. DuoZorg Flexpert is onderdeel van Careyn, een zorgorganisatie in de ouderenzorg van formaat. We zijn actief in Zuid-Holland en Utrecht met onze vestigingen in Spijkenisse en Utrecht. Onze zorgmedewerkers kunnen zelf bepalen wanneer, hoeveel en waar zij werken, dit maakt werken bij DuoZorg Flexpert uniek. Wij zorgen dat zij hun zorgbaan met veel werkplezier kunnen doen.

Jouw profiel


 • Jij kunt goed plannen én organiseren.
 • Jij bent in het bezit van een HBO diploma.
 • Je hebt ervaring met gangbare automatiseringssystemen.
 • Je bent professioneel en communicatief vaardig.
 • Je bent woonachtig in Spijkenisse of directe omgeving.

Dit mag je van ons verwachten


 • Een jaarcontract bij DuoZorg Flexpert met uiteraard vooruitzicht op verlenging. Je gaat werken in een professioneel, gezellig en betrokken team. DuoZorg Flexpert is onderdeel van Careyn.
 • 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Pensioenopbouw vanaf je eerste werkdag.
 • Salaris conform de VVT-cao (FWG 40 € 15,94 - € 20,80 bruto per uur/€ 2.495,33 - € 3.254,43 bruto per maand).
 • Reiskostenvergoeding.
 • Vakantiegeld en vakantiedagen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben jij benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Bel of WhatsApp met onze recruiter Yvonne via 06-20 838 607 of bel met Merel, senior flexpert, via 0181-65 28 55. Tot snel!

#vacatureSpijkenisse #Spijkenisse #flexorganisatie #zorguitzendbureau #planner #parttime #fulltime #Careyn

Ja Ik solliciteer graag als Planner - DuoZorg Flexpert - Spijkenisse