Planningsconsulent - De Ark - Wateringen

Planningsconsulent

Een professioneel rooster is noodzakelijk om de zorgdiensten te matchen met wat onze bewoners nodig hebben. De wensen van de cliënt staan bij Careyn centraal en daar passen wij ons werkritme graag op aan. Dit kan soms een uitdagende puzzel zijn, iedere medewerker heeft logischerwijs ook zijn of haar voorkeuren. Daarnaast moeten wij voldoen aan de wettelijke kaders.

Is de juiste balans hierin zoeken helemaal jouw ding? Dan is wellicht de functie Planningsconsulent iets voor jou!

In samenspraak met de collega’s in de directe zorg, maak je sluitende basisroosters voor onze locatie De Ark in Wateringen. Je stemt hierbij af met de manager. Je werkt daarnaast samen met en, wanneer nodig, val je in voor je collega-planners van locatie De Vloot in Maassluis. Daar waar je structurele knelpunten signaleert, bespreek je dit met de manager. Je houdt zoveel als mogelijk rekening met de persoonlijke belangen van medewerkers zonder de wettelijke kaders en Careyn kaders uit het oog te verliezen.
Je neemt eigenaarschap voor een goede, tijdige en eenduidige (administratieve) verwerking rondom de roostering. Je informeert je teamleden over de planning en schakelt met uitzendbureaus waar nodig. Je moet hiervoor ervaring hebben met planning, snel kunnen schakelen en stevig in je schoenen staan. Voor vragen over verlof en vrije uren kunnen collega’s ook altijd bij jou terecht. Ook zorg je voor een tijdige planning rondom de vakanties, zodat niemand voor verrassingen komt te staan.

Wat breng je mee


 • Minimaal MBO werk- en denkniveau.
 • Ervaring met personeelsplanning en roostering.
 • Kennis van relevante wet- en regelgeving en actuele roosterregels.
 • Administratief en cijfermatig inzicht.
 • Inzicht in de organisatie en zorgvraag.
 • Ervaring met zowel planmatig werken als ad hoc werkzaamheden.
 • Ervaring met het werken met MS Office (Excel) en planningstools.
 • Visie op plannen en roosteren.
 • Incasseringsvermogen en een gezonde dosis humor.

Dit mag je van ons verwachten


 • Een contract voor 20 uur per week.
 • Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 40 (max. € 3.254,43 o.b.v. 36 uur) volgens de CAO VVT.
 • Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.
 • Je wordt opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).
 • Bij aanvang krijg je een tijdelijke arbeidsovereenkomst met uitzicht op een vast dienstverband (bij gebleken geschiktheid).

Careyn Wonen met Zorg

Careyn De Ark in Wateringen. Aan de rand van Wateringen, op een steenworp afstand van de Hofstad Den Haag. Met grote luxe kamers en brede gangen voelt u vooral veel vrijheid. Vrijheid om te bewegen. En vrijheid om zo zelfstandig mogelijk te wonen. Want juist dat vinden we belangrijk.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Sacha Blom, Manager Zorg, via 06-82 759 238 of via s.blom@careyn.nl.

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Planningsconsulent - De Ark - Wateringen