Manager zorgbemiddeling - Utrecht Stad/Utrecht West

Teammanager

Heb jij leidinggevende ervaring in de zorg en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is de functie Manager Zorgbemiddeling wellicht iets voor jou!

Voor Careyn Utrecht stad en West zoeken wij een Manager Zorgbemiddeling voor 24 uur per week.

Careyn zet zich in voor de gezondheid en het welzijn van jong en oud, gezond en kwetsbaar. Met professionele medewerkers biedt Careyn zorg, hulp en ondersteuning. Careyn is met circa 6.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders in Nederland. Careyn is verdeeld in vier districten. Ieder district wordt geleid door een directeur. Deze geeft leiding aan het MT van het district bestaande uit managers zorg (zowel intramuraal als extramuraal), business partners (HR, Control, Kwaliteit, Innovatie) en een MT-secretaris.
Als Manager Zorgbemiddeling geef je leiding aan 16 medewerkers Het team bestaat uit 2 medewerkers zorgbemiddeling frontoffice en 14 zorgbemiddelaars. Het team levert bijdrage aan het bemiddelen van zorg, zodat onze cliënten de zorg krijgen die nodig is. Het is voor jou vanzelfsprekend dat je dichtbij je medewerkers staat. Je kent hen en weet wat er in het team speelt. Je bewaakt en bevordert de samenwerking en sfeer binnen het team en enthousiasmeert, stimuleert medewerkers in hun ontwikkeling. Verder maak je onderdeel uit van het managementteam en werk je nauw samen met je collega managers zorg.

Voor deze functie zoeken wij een stevige persoonlijkheid die binnen het team het voortouw neemt om de kwaliteit en veiligheid van zorg op orde te brengen. Tevens is het van belang dat de Manager Zorgbemiddeling aandacht heeft voor de medewerkers, zodat zij met vragen bij hem of haar terecht kunnen en het team verder begeleidt.

Wat vragen wij van jou?
• Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau, met kennis van en ervaring binnen zorg(organisaties), aangevuld met (een) managementopleiding(en);
• Je bent een inspirator die met beide benen op de grond staat, je hebt lef, durf en benadert vraagstukken met een frisse blik en vanuit een duidelijke visie/doel;
• Je hebt ervaring met het leidinggeven aan een team en individuele medewerkers;
• Je hebt een sterk analyserend vermogen en kan vanuit een helikopterview naar zaken kijken;
• Je bent resultaatgericht, kwaliteitsgericht, besluitvaardig en beschikt over overtuigingskracht;
• Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel verbaal als schriftelijk.

Wat bieden wij jou?
• Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief;
• We bieden je een jaarcontract aan voor 24 uur per week en als we het met elkaar kunnen vinden wordt dit na een jaar omgezet in een vast contract;
• Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in FWG 65;
• Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon en je wordt opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en wil je direct reageren? Klik dan op de sollicitatiebutton.
Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Hein van Gorp (HR-businesspartner) via het telefoonnummer 06 23 254 236

Ja Ik solliciteer graag als Manager zorgbemiddeling - Utrecht Stad/Utrecht West