Teammanager Thuiszorg - Hoeksche Waard

Teammanager

Voor de extramurale zorg in De Hoeksche Waard zoeken wij een enthousiaste en ervaren Teammanager voor 36 uur per week.

Als Teammanager geef je leiding aan vijf wijkteams en aan individuele zorgprofessionals in de regio (ongeveer 45 fte). Je zorgt samen met de teams voor goede bedrijfsvoering ten behoeve van een gezond bedrijf, professionele medewerkers met plezier in het werk en een hoogstaande kwaliteit van zorg. Daarbij handel je vanuit het gedachtengoed van Positieve Gezondheid. Je bent verantwoordelijk voor het creëren van een klimaat waarin de zorgprofessionals optimaal hun werk kunnen doen. Daarnaast zorg je voor een personele bezetting (kwantitatief en kwalitatief), die past binnen de afgesproken kaders. Je voert het personeelsbeleid uit binnen de kaders van wet- en regelgeving en het beleid van de organisatie en je bent verantwoordelijk voor de verzuimbegeleiding. Ook lever je een bijdrage aan het beleid van de Hoeksche Waard. Jouw leidinggevende is de manager zorg van De Hoeksche Waard.

Wat breng je mee


 • Je beschikt over HBO-werk- en denkniveau én zorginhoudelijke en managementkennis op HBO-niveau.
 • Je hebt werkervaring in de Thuiszorg. Bij voorkeur heb je ervaring met leidinggeven aan een heterogeen team.
 • Je hebt inzicht in de organisatie en financiering van extramurale zorg en diensten en van personeelsbeleid.
 • Verder beschik je over cijfermatig inzicht met het oog op personeelsplanning, productie- en verzuimcijfers, jaarplan en begroting en kennis van project- en verandermanagement.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
 • Je bent proactief, resultaatgericht, zelfstandig en neemt initiatief op de toegewezen rollen en taken.
 • Je werkt vanuit vertrouwen, echte aandacht en verbinding.
 • Je coacht en ondersteunt dichtbij, je hebt een open houding en je kunt door jouw enthousiasme en ervaring mensen meenemen.

Dit mag je van ons verwachten


Ouderenzorg doet er toe in onze samenleving. Careyn doet er toe op de Zuid-Hollandse Eilanden. Jouw werk bij ons daarmee ook. Het is werk, dat zowel professioneel als persoonlijk voldoening geeft. Wij nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie en bieden je een plek waar je wordt aangestoken door de creativiteit en het enthousiasme dat er leeft.
 • Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in FWG 55 van de CAO VVT (max. € 4.558,88 o.b.v. 36 uur).
 • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon.
 • Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).
 • Een scholings- en ontwikkelprogramma maken onderdeel uit van de inwerkperiode.

Zuid-Hollandse Eilanden

‘In de Hoekse Waard ben ben jij belangrijk. Je wordt gezien en gehoord zodat je je kwaliteiten goed kan inzetten’

Houd je van innovatie en verbetering, dan moet je in de Hoekse Waard zijn. In deze mooie groene omgeving kom je terecht tussen nieuwsgierige professionals die het leuk vinden om op allerlei manieren de zorgverlening in de wijk te verbeteren. De 11 wijkteams lopen echt voor de troepen uit met hun innovatieve aanpak.

Zo proberen zij de slimme medicijndispenser uit, zijn bezig met een teamtelefoon app en onderzoeken zij hoe een robothond kan helpen bij moeilijke gesprekken. Zij ontwikkelden een leernetwerk waarin een vaste plek is voor intervisie en gastlessen voor stagiaires, leerlingen en organisaties. Ook organiseren zij 2x per jaar symposia om deskundigheid te bevorderen en het gezellig met elkaar te hebben.

Voor jou persoonlijk is de Hoekse Waard dé plek om je te ontwikkelen. Je werkt weliswaar zelfstandig en baseert je op je eigen expertise en kennis, maar je team (circa 15 helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen) daagt je uit om samen mee te denken en kritisch te blijven op jullie werk. De sfeer is niet gericht op prestatie en productiviteit, maar op hoe jij als mens het beste uit jezelf kunt halen. Zodat je de cliënt kunt helpen in een volwaardig bestaan. De zorg bestaat tenslotte uit zoveel meer dan alleen wassen, kleden en steunkousen!

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature contact met Christine le Comte, Manager Thuiszorg, via c.lecomte@careyn.nl.

Wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Teammanager Thuiszorg - Hoeksche Waard