Teammanager Thuiszorg - Voorne-Putten

Teammanager

Wij zoeken een teammanager (extramuraal) met een toekomstvisie op de wijkzorg!

Een teammanager die ook de positionering van de wijkverpleegkundige wil onderzoeken, deze bevindingen kan uitwerken en zo nodig kan implementeren. Daarnaast iemand die goed kan doorpakken op verzuim en de bedrijfsvoering.

Voor wat betreft het ‘overige’ werk, geef je leiding aan de wijkteams en aan individuele zorgprofessionals in de regio (ongeveer 45 fte). Je zorgt samen met de teams voor goede bedrijfsvoering, professionele medewerkers met plezier in het werk en een hoogstaande kwaliteit van zorg. Daarbij handel je vanuit het gedachtengoed van Positieve Gezondheid. Je bent verantwoordelijk voor het creëren van een klimaat waarin de zorgprofessionals optimaal hun werk kunnen doen. Daarnaast zorg je voor een personele bezetting (kwantitatief en kwalitatief), die past binnen de afgesproken kaders.

Je voert het personeelsbeleid uit binnen de kaders van wet- en regelgeving en het beleid van de organisatie en je bent verantwoordelijk voor de verzuimbegeleiding. Jouw leidinggevende is de manager zorg. Het gaat om een aanstelling voor in eerste instantie van maximaal een jaar.

Wat breng je mee


 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau én zorginhoudelijke en managementkennis op HBOniveau.
 • Je hebt werkervaring in de Thuiszorg. Bij voorkeur heb je ervaring met leidinggeven aan een heterogeen team.
 • Je hebt inzicht in de organisatie en financiering van extramurale zorg en diensten en van personeelsbeleid.
 • Verder beschik je over cijfermatig inzicht met het oog op personeelsplanning, productie- en verzuimcijfers, jaarplan en begroting en kennis van project- en verandermanagement.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
 • Je bent proactief, resultaatgericht, zelfstandig en neemt initiatief op de toegewezen rollen en taken.
 • Je werkt vanuit vertrouwen, echte aandacht en verbinding.
 • Je coacht en ondersteunt dichtbij, je hebt een open houding en je kunt door jouw enthousiasme en ervaring mensen meenemen.

Dit mag je van ons verwachten


Ouderenzorg doet er toe in onze samenleving. Careyn doet er toe op de Zuid-Hollandse Eilanden. Jouw werk bij ons daarmee ook. Het is werk, dat zowel professioneel als persoonlijk voldoening geeft. Wij nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie en bieden je een plek waar je wordt aangestoken door de creativiteit en het enthousiasme dat er leeft.
 • Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in FWG 55 van de CAO VVT (max. € 4.558,88 o.b.v. 36 uur).
 • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon.
 • Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).
 • Een scholings- en ontwikkelprogramma maken onderdeel uit van de inwerkperiode.

Zuid-Hollandse Eilanden

Staat bij jou de mens centraal? Ben je ondernemend en enthousiast? En hou je van vernieuwing en toekomstgericht werken? Dan pas je uitstekend bij ons team op de Zuid-Hollandse Eilanden. Wij gaan altijd uit van de mens en diens mogelijkheden. Gaat het om zorg dan kijken wij naar wat mensen nog wél kunnen: wij vragen wat zij belangrijk vinden en bieden daarbij ondersteuning. Wij willen zo bijdragen aan positieve gezondheid, eigen regie en kwaliteit van leven. Dat vinden wij ook belangrijk voor onze medewerkers. Wij laten je doen waar jij goed in bent en helpen je om je verder te ontwikkelen in je vak.

Als (aankomend) professional in de zorg kun je bij ons veel kanten op. Wij bieden wijkverpleegkundige zorg en thuiszorg, verpleeghuiszorg in diverse centra en geriatrische revalidatiezorg (GRZ). Verder zijn wij gespecialiseerd in gerontologische psychiatrie en zorg voor mensen met een Niet Aangeboren Hersenafwijking (NAH).

Ons werkgebied is Voorne-Putten/Rozenburg, Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee. Een mooie, landelijke omgeving waar onze cliënten vaak al hun hele leven wonen. Tegelijkertijd ligt de stad nooit ver weg, want binnen 30 minuten ben je in Rotterdam.

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature contact op met Michel Verbaarschot, Manager Thuiszorg, via m.verbaarschot@careyn.nl.

Wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Teammanager Thuiszorg - Voorne-Putten