Teammanager - Weddesteyn - Woerden

Teammanager

Wij zoeken een ambitieuze teammanager. Kom jij ons enthousiaste team versterken?

Hier kom je te werken
Voor ons verpleeghuis Weddesteyn in Woerden zoeken wij een Teammanager Somatiek voor 32-36 uur per week.
Als teammanager geef je leiding aan de afdeling Somatiek in Weddesteyn. Je zorgt samen met je teams voor goede bedrijfsvoering ten behoeve van een gezond bedrijf, professionele medewerkers met plezier in het werk en een hoogstaande kwaliteit van zorg en handelt daarbij vanuit het gedachtengoed van Positieve Gezondheid. Je bent verantwoordelijk voor het creëren van een klimaat waarin de zorgprofessionals optimaal hun werk kunnen doen.
Als teammanager intramuraal zal je dan ook een intensieve samenwerking hebben met je collega teammanagers op de locatie, de manager zorg, de kwaliteitsverpleegkundigen en de collega teammanagers uit de regio. Samen kijken jullie “out of de box” naar de mogelijkheden van inzet van professionals, waardoor dwarsverbanden gecreëerd kunnen worden. Je zorgt voor een personele bezetting (kwantitatief en kwalitatief), die past binnen de afgesproken kaders. Je voert het personeelsbeleid uit binnen de kaders van wet- en regelgeving en het beleid van de organisatie en je bent verantwoordelijk voor de verzuimbegeleiding. Daarnaast lever je een bijdrage aan het beleid van Weddesteyn in Woerden, het Waterschapshuis in Kamerik en de GRZ afdelingen gevestigd in Weddesteyn en in het Antonius Ziekenhuis in Woerden. Jouw leidinggevende is de manager zorg van Weddesteyn.

Wat breng jij mee


 • Beschik jij over een HBO-werk- en denkniveau én zorginhoudelijke en managementkennis op HBO-niveau

 • Heb jij minimaal 3 jaar werkervaring in de intramurale zorg

 • Bezit jij inzicht in de organisatie en financiering van intramurale zorg en diensten en van personeelsbeleid

 • Verder beschik je over cijfermatig inzicht met het oog op personeelsplanning, productie- en verzuimcijfers, jaarplan en begroting en kennis van project- en verandermanagement

 • Heb je goede communicatieve vaardigheden waarbij je rekening houdt met het begripsniveau van de medewerkers

 • Je bent proactief, resultaatgericht , en zelfstandig en neemt initiatief op de toegewezen rollen en taken

 • Je werkt vanuit vertrouwen, echte aandacht en verbinding

 • Je coacht en ondersteunt dichtbij en je hebt een open houding en je kunt door jouw enthousiasme en ervaring mensen in beweging laten komen.


Dit bieden wij


 • We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie en bieden je een plek waar je wordt aangestoken door de creativiteit en het enthousiasme dat er leeft

 • Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in FWG 55, maximaal € 4.558,88 o.b.v. 36 uur)

 • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon

 • Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW)

 • Een scholings- en ontwikkelprogramma maken onderdeel uit van de inwerkperiode.


Kom langs bij de Meet & Greet om kennis te maken met Careyn op onderstaande locaties en data:
 • Dinsdag 30 mei 2023: Snavelenburg in Maarssen van 10:00 uur - 11:00 uur (Snavelenburg 1|3603 GN | Maarssen)

  • Donderdag 08 juni 2023: Weddesteyn in Woerden van 10:00 uur - 11:00 uur (Utrechtsestraatweg 50 | 3445 AS | Woerden)

  • Dinsdag 20 juni 2023: Maria-Oord in Vinkeveen van 10:00 uur - 11:00 uur (Herenweg 69 | 3645 DH | Vinkeveen)

  • Of ken jij iemand waarvoor dit ideaal is? Je kunt gewoon de locatie naar binnenlopen en naar Wanda vragen. Stel al je vragen over eventuele leerwerkplekken, een opleiding of een nieuwe/vervolg carrière in zorg en welzijn.   Utrecht West

   “Mooi is dat wij mogen zien hoe iemand zijn leven rooit. Wij helpen daarbij, maar zullen het nooit overnemen”

   Mensen in hun eigen kracht zetten waarvan ze soms zelf niet eens weten dat ze die hebben, dat is wat de 5 wijkteams in Woerden en omgeving het mooiste vinden. Zoals de slecht ziende cliënt die na een half jaar met hulp oefenen nu helemaal zelfstandig insuline kan spuiten, wow! Daar worden de zorgprofessionals blij van. Zo houden mensen het langst het heft in eigen handen en dat is precies de bedoeling. Je hebt te maken met een diverse groep cliënten van wie het merendeel kwetsbare 70-plussers zijn. In de teams kun je je naar hartelust ontwikkelen. Er zijn regelmatig trainingen, projecten en klinische lessen over gespecialiseerde onderwerpen. Er is een wijkteam in het Schilderskwartier, in de bomen- en bloemenbuurt, Molenvliet, het centrum en het dorpje Zegveld. Werk je hier, dan kun je in principe alles op de fiets doen. Behalve Zegveld, maar met een elektrische fiets ben je daar ook zo.

   Ontdek het werken bij Careyn

   Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

   Wat wij bieden

   Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

   Interesse?

   Herken je jezelf in de bovenstaande tekst? Wij zouden het leuk vinden als jij ons team komt versterken en komen graag met jou in gesprek!

   Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met onze Recruiter Wanda Vermeulen bel of WhatsApp 06-83483373. Inhoudelijke vragen kun je stellen aan Geja Lohman, Manager Zorg, bereikbaar via 06-82320568.

   Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

   Een assessment kan onderdeel uitmaken van het selectieproces evenals een referentiecheck.

   N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

  Ja Ik solliciteer graag als Teammanager - Weddesteyn - Woerden