Activiteitenbegeleider

Dit ga je doen

Activiteitenbegeleider Careyn de Ark / district DWO/NWN Uren in overleg.

Dit ga je doen
Als Activiteitenbegeleider ben je verantwoordelijk voor alles op het gebied van bezigheids- en ontwikkelingsactiviteiten aan cliënten met verschillende zorgzwaartes. Activiteiten gericht op het bevorderen van de vitaliteit en sociale contacten van onze cliënten en afgestemd op de individuele mogelijkheden en behoeften.

Hier ga je werken
Welkom, bij Careyn De Ark in Wateringen. Aan de rand van Wateringen, op een steenworp afstand van de Hofstad Den Haag. Voor deze gezellig zorglocatie, zijn wij voor afdeling Verblijf Licht (63 bewoners), op zoek naar een enthousiaste activiteitenbegeleider voor 16 uur per week. Er is 1 activiteitenbegeleider werkzaam in het team verblijf licht ; daarnaast zijn er nog activiteitenbegeleiders in het team kleinschalig wonen waar je mee samen werkt. En uiteraard werk je ook samen met de andere zorgcollega’s. Samen werkt het tenslotte beter!

Wat neem je mee?

  • Je beschikt over het diploma Activiteitenbegeleiding en/of MMZ niveau 4;

  • Affiniteit met dementerende ouderen is een pre;

  • Je bent in staat een coachende rol aan te nemen en werkt nauw samen met de zorgassistenten en vrijwilligers van de locatie ;

  • Je bent als Activiteitenbegeleider vernieuwend en je hebt een flexibele instelling;

  • Je bent bereid om in de weekenden en avonden te werken en korte diensten te draaien op wisselende dagen.


Wat mag je verwachten?
Careyn is als een van de grootste zorgaanbieders in Nederland een prettige werkgever met een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, en een uitgebreid arbeidsvoorwaarden-pakket.
  • Een contract voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband;

  • Je arbeidsduur, werkdagen en tijden zijn in overleg te bepalen;

  • Je wordt, afhankelijk van je werkervaring, ingeschaald in FWG 35 van de CAO VVT (€ 2.135,43 tot € 2.937,68 o.b.v. 36 uur);

  • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

Wat wij bieden
Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.


Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Interesse?
Voor meer informatie kun je (via mail/ /telefoon/WhatsApp) contact opnemen met Sacha Blom (manager zorg)
e-mailadres: S.Blom@careyn.nl telefoon: 06-82759238

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.
N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Activiteitenbegeleider