Arts - JGZ - Zwijndrecht

Dit ga je doen

Als arts jeugdgezondheidszorg (JGZ) werk je nauw samen met een jeugdverpleegkundige en een assistente en vormt met hen een team met een hoge mate van zelfstandigheid. De arts JGZ levert het sociaal geneeskundig aandeel in de uitvoering van zorg aan zuigelingen en peuters op consultatiebureaus en aan de jeugd en jongeren binnen het werkgebied in samenwerking met de scholen.

Careyn JGZ gaat vanaf 1 januari 2020 de jeugdgezondheidszorg voor 0-18 jarige in Zuid-Holland Zuid en de jeugdgezondheidszorg 0-4 jaar in de stad Breda verzorgen.
Voor de regio’s Zwijndrecht/ Hendrik Ido Ambacht, Dordrecht en Molenlanden/ Gorinchem, zoeken wij een enthousiaste Arts JGZ voor minimaal 24 tot 36 uur per week.

Wat vragen wij?
- Het artsexamen is met goed gevolg afgesloten en een afgeronde opleiding jeugdarts KNMG strekt tot aanbeveling. Je bent gedreven, staat voor het vak van jeugdarts en hebt de ambitie om je te blijven ontwikkelen. Je hebt bij voorkeur enige jaren ervaring in de jeugdgezondheidszorg. Je bent in staat bevindingen te vertalen naar adviezen, begeleidingsplannen of doorverwijzingen.
- Als arts JGZ zie je het als uitdaging mee te werken aan de integrale JGZ voor 0 tot 18 jarigen en zoekt daarbij de verbinding met andere disciplines en/of (gemeentelijke) instellingen of diensten.
- Je beschikt over een goed analytisch vermogen en goede communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk) en bent sensitief voor het op de meest effectieve manier benaderen van de klanten. Je bent digitaal vaardig, zelfstandig, enthousiast, flexibel en daadkrachtig. Indien nodig ben je incidenteel inzetbaar in de andere regio’s.

Arbeidsvoorwaarden
In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor gezonde arbeidsomstandigheden. Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 65 (3.818,87 tot 5.752,21 o.b.v. 36 uur). Bij aanvang krijg je een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband (bij gebleken geschiktheid).

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Inhoudelijke informatie kan ingewonnen worden bij Marlinda Stam (Beleidsadviseur JGZ
Arts RVP) 06-27209787 of Lonneke van de Vorstenbosch (Teammanager JGZ) 06-53629580

Ben je enthousiast en wil je direct reageren?
Klik op de onderstaande sollicitatielink of mail naar Lonneke van de Vorstenbosch l.vandevorstenbosch@jongjgz.nl

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Arts - JGZ - Zwijndrecht