Basisarts - 32 uur - Utrecht Stad

Dit ga je doen

Samen werkt 't beter! Careyn zet zich in voor de gezondheid en het welzijn van jong & oud, gezond & kwetsbaar. Met professionele medewerkers biedt Careyn zorg, hulp en ondersteuning.

Careyn is één van de grootste zorgaanbieders in de stad en de provincie Utrecht. Voor ons is de relatie tussen de mensen aan wie wij zorg geven en onze medewerkers heel belangrijk. Daarbij willen wij ons steeds richten op ontwikkeling. Als leerbedrijf bieden wij onze medewerkers de mogelijkheid om beroepsopleidingen en cursussen te volgen zodat zij kunnen blijven groeien in hun vak. Ook nemen we veel leerlingen aan die bij ons werken en leren.

Voor het enthousiaste en collegiale artsenteam van Careyn Utrecht Stad zijn wij per direct op zoek naar een: Basisarts voor 32 uur per week. Onze voorkeur gaat uit naar een basisarts met interesse in de ouderenzorg en mogelijke ambitie tot het volgen van de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde.

Het team

Het artsenteam is een enthousiast team met veel expertise. Het artsenteam is onderdeel van het Advies en Behandelcentrum en is actief op meerdere woonzorglocaties in de stad Utrecht en komt ook bij cliënten thuis. Er wordt nauw samengewerkt met de andere disciplines. Samen met je collega's, waaronder specialisten ouderengeneeskunde, basisartsen, een verpleegkundig specialist, een physician assistent, praktijkassistenten en medisch secretaresse ben je verantwoordelijk voor de medische zorg aan onze cliënten binnen het werkgebied van Careyn Utrecht Stad. Er is veel aandacht voor scholing en ontwikkeling.

Jouw taken
• Je takenpakket zal worden samengesteld in overleg met je collega’s;
• Je ontvangt supervisie van een specialist ouderengeneeskunde;
• Je bent een geregistreerd basisarts en je hebt bij voorkeur klinische ervaring of ervaring met revalidatie;
• Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt een duidelijke visie op de zorg en behandeling;
• Je hebt affiniteit met de ouderen-geneeskunde;
• Je kent en hanteert relevante wet- en regelgeving;
• Je hebt een rijbewijs en neemt deel aan de bereikbaarheidsdiensten in regio Utrecht.

Wat wij bieden
Een boeiende en zeer uitdagende functie waarin je een spilfunctie vervult voor cliënten met bijzondere zorgbehoeften. Je krijgt in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Careyn is één van de grootste zorgaanbieders in Nederland en heeft een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, het fietsenplan en een reiskostenvergoeding. Het salaris is volgens CAO VVT, FWG schaal 65. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Jeroen Deijns via j.deijns@careyn.nl of met Rieneke Daalder via 06-13480866

Solliciteren kan via onderstaande ‘sollicitatiebutton’.

Ja Ik solliciteer graag als Basisarts - 32 uur - Utrecht Stad