Basisarts - Weddesteyn - Woerden

Dit ga je doen

Als basisarts maak je onderdeel uit van een gemotiveerd, professioneel en dynamisch team waar collegialiteit en expertise voorop staan. Je takenpakket wordt samengesteld in overleg met je collega’s. Het zal een combinatie zijn van langdurige – en revalidatiezorg. Je hebt de regie in het multidisciplinaire behandelplan onder supervisie van een Specialist Ouderengeneeskunde.
De bereikbaarheidsdiensten worden samen met de collega’s van het district Utrecht West (Maarssen, Vinkeveen, Woerden) ingevuld, aangevuld door een externe partner.

Het gaat om een tijdelijke functie van 28 - 30 uur per week in het kader van zwangerschaps-/ouderschapsverlof van een collega per 1 november 2021 met de optie voor een opleidingsplek Specialist Ouderengeneeskundige per maart 2022.

Hier ga je werken


Verpleeghuis Weddesteyn staat centraal in de ouderenzorg in de regio Woerden. Weddesteyn is een middelgroot verpleeghuis, recent gerenoveerd en heeft een kleinschalig karakter. We hebben de zorg over verschillende afdelingen psychogeriatrie in kleinschalige woonvormen (waarvan ook 1 dependance in het dorpje Kamerik) en somatische afdelingen met een verscheidenheid aan problematiek. Daarnaast zijn we actief in de eerste lijn met consulten vanuit de huisartsen uit de regio, MDO’s bij de huisartsen maar ook het verlenen van zorg in het hospice van Woerden. We beschikken over een GRZ afdeling die momenteel wordt uitgebreid waarbij ook beschermde revalidatie wordt gerealiseerd.
Als basisarts maak je onderdeel uit van een leuk team van 3 specialisten ouderengeneeskunde, 2 verpleegkundig specialisten, AIOS, HAIO en een medisch secretariaat. En natuurlijk werken we samen met een groot team met (GZ) psychologen en paramedici. We hebben allemaal goed en laagdrempelig contact met elkaar. We lopen makkelijk bij elkaar naar binnen, omdat we allemaal op dezelfde locatie werken.

Wat wij verwachten


  • Je bent een BIG-geregistreerd basisarts.

  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

  • Je bent leergierig, enthousiast en houdt van een dynamische en uitdagende werkomgeving.

  • Je werkt graag met ouderen als doelgroep.

  • Eventuele bereidheid om de opleiding 'Specialist Ouderengeneeskunde' te volgen op kosten van Careyn vanaf maart 2022.


Dit kun je van ons verwachten


  • Wij bieden je een tijdelijk contract aan voor 28 tot 30 uur per week van 1 november 2021 tot 1 mei 2022 vanwege zwangerschaps-/ouderschapsverlof, of tot 1 maart als je de opleiding Specialist Ouderengeneeskunde gaat doen. In de toekomst is een urenuitbreiding mogelijk.

  • Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT.

  • Als basisarts wordt je ingeschaald in FWG schaal 65 minimaal € 3.707,64 en maximaal € 5.584,67 bruto per maand op basis van 36 uur.

  • Je krijgt een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, denk aan reiskostenvergoeding, pensioenopbouw, een eindejaarsuitkering van 8,33% en een vakantie uitkering van 8%.

  • Indien je de opleiding tot 'Specialist Ouderengeneeskunde' wilt volgen, dan kan dat in Weddesteyn. Wij bieden de opleiding aan via Gerion, Amsterdam. Je dient je dan aan te melden voor de opleidingsgroep die start in maart 2022.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Heb je nog vragen na het lezen van deze vacature? Bel gerust naar Saskia van der Geest, Specialist Ouderengeneeskunde en opleider, op nummer 06-22793457 voor inhoudelijke vragen. Heb je andere vragen? Bel dan naar Wilma van Doorn, manager GRZ en behandeldiensten, op nummer 06-20004888.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Basisarts - Weddesteyn - Woerden