Beeldend Vaktherapeut - Zuid Holland

Dit ga je doen

Als beeldend therapeut draag je bij aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van onze cliënten.
Je observeert, behandelt en geeft adviezen aan de hand van de individuele hulpvraag van cliënten met psychiatrische en neurologische ziektebeelden.
Daarnaast neem je deel aan multidisciplinair overleg en werk je samen met collega’s en het netwerk van de cliënt op locatie.

Verantwoordelijkheden:
- Het opstellen, uitvoeren en evalueren van een behandelplan
- Overdragen van kennis en vaardigheden
- Het registreren en rapporteren van je werkzaamheden
- Zo nodig een bijdrage leveren aan kwaliteitsverbetering en onderzoek
- Een bijdrage leveren aan de ontwikkeling binnen de vakgroep en het vakgebied

Als beeldend therapeut ben je (in overleg) inzetbaar op verschillende locaties in Spijkenisse, Hellevoetsluis, Brielle, Naaldwijk, Wateringen en Maassluis waar voornamelijk zorg geboden wordt aan de doelgroep PG in combinatie met angst(stoornissen), depressiviteit, trauma en (rouw)verwerking.Voor deze regio's zoeken wij een Beeldend therapeut voor 16-32 uur per week.

Careyn is een actieve maatschappelijke onderneming, die mensen verbindt. We staan voor vitaliteit, levendigheid en goede zorg in elke wijk, buurt of woongemeenschap en stimuleren zelfredzaamheid en eigen regie.
Vanuit de Behandeldienst wordt medische, paramedische en psychosociale behandeling geleverd aan bewoners en bezoekers van de verpleeg- en verzorgingshuizen en de kleinschalige woonvormen op het eiland Voorne Putten en Rozenburg en in de regio Westland en Maassluis.
Kenmerken van onze zorgcentra zijn kleinschaligheid, eigentijdse zorg, een prettig leefklimaat, maximale betrokkenheid van bewoners en hun familie en aandacht voor het individu.

Careyn beschikt over een vakgroep vaktherapeuten, bestaand uit een beeldend therapeut en een muziektherapeut. De dynamiek van het werk, de mogelijkheid om op verschillende locaties te werken en de samenwerking met alle andere disciplines binnen de zorg rondom de cliënten maakt het werk van de vaktherapeut bij Careyn afwisselend en leuk.

Wat wij verwachten


- Je bent in het bezit van een HBO diploma van een erkende opleiding vaktherapie.
- Je bezit kennis van en hebt ervaring in het werken met verschillende vormen van psychogeriatrische en/of psychiatrische stoornissen.
- Je hebt affiniteit met de ouderenzorg en je beschikt over een proactieve werkhouding en goede communicatieve vaardigheden.
- Je bent integer, empathisch en hebt oog voor het individu.
- Je kijkt verder dan je eigen functie-inhoud en neemt je verantwoordelijkheid binnen de organisatie en je team.
- Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen binnen je vakgebied.
- Omdat je werkzaamheden verspreidt zijn over verschillende locatie is het noodzakelijk dat je in het bezit ben van een auto en rijbewijs.

Arbeidsvoorwaarden


- Careyn is één van de grootste zorgaanbieders in Nederland en heeft een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden en een reiskostenvergoeding.
- Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.
- Je krijgt een tijdelijk contract voor 16-32 uur per week met uitzicht op vast dienstverband.
- Bovengenoemde functie is ingedeeld conform de CAO VVT, inschaling FWG 50 (€ 2.631,63 tot € 3.818,87 bruto per maand op basis van 36 uur).

Hier ga je werken

Careyn is met ca. 7.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders in Nederland. Careyn is een actieve maatschappelijke onderneming, die mensen verbindt. We staan voor vitaliteit, levendigheid en goede zorg in elke wijk, buurt of woongemeenschap en stimuleren zelfredzaamheid en eigen regie. Als het nodig is, staan we klaar als betrokken partner met producten en diensten op het gebied van Geriatrische Revalidatie Zorg, verpleeghuiszorg, kleinschalig wonen en welzijn.

Met ons team behandeldiensten, bestaande uit vaktherapeuten, psychologen en artsen, bedienen wij de gehele regio ZHE (Zuid Hollandse Eilanden) en de regio DWO/NWN (Delft-Westland-Oostland/ Nieuw Waterweg-Noord).

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Herken je jezelf in de bovenstaanded tekst? Solliciteer direct via de onderstaande sollicitatieknop.

Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Jelmer Hamoen, muziektherapeut, via j.hamoen@careyn.nl.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Beeldend Vaktherapeut - Zuid Holland