Zorgassistent - Coronabaan - Careyn Utrecht Stad

Dit ga je doen

Je helpt graag het leven van mensen lichter te maken en houdt van gezelligheid. Daarom bereid je met liefde de maaltijden, zet koffie en thee, maakt het bezoekers en bewoners naar de zin en zorgt voor een opgeruimd huis waar iedereen zich thuis voelt. Je bent niet te beroerd om de handen uit de mouwen te steken. Zeker heb je tijd voor een praatje! Je hebt een luisterend oor en bent betrokken bij de bewoners. Je richt je op hun persoonlijke verlangens en als het nodig is, schakel je je team in. Je hebt een eigen rol binnen het team en wordt persoonlijk blij van dit werk. Want deze bijzondere organisatie steekt je aan met de warmte en het enthousiasme die er leven.

Ondersteunen van bewoners en collega’s
Ons uitgangspunt is dat de bewoners in onze zorgcentra en op onze locaties voor kleinschalig wonen zo lang mogelijk hun zelfstandigheid behouden en zo veel mogelijk hun eigen leven kunnen blijven leiden. Een team van professionals zorgt zo goed mogelijk voor de bewoners, met oog voor de behoefte aan verzorging of verpleging maar ook voor de kwaliteit van leven.

Voor onze locaties in Utrecht zoeken we meerdere zorgassistenten minimaal 20 uur tot maximaal 32 uur per week.

Het is jouw taak als zorgassistent om:
- Extra oren, ogen, hart en handen te zijn: doordat je bij de groep bent en blijft, is er altijd iemand bij wie bewoners en familie terecht kunnen. Dit geeft rust en een gevoel van ‘zorgeloosheid’. Voor bewoners en collega’s biedt het de zekerheid dat er altijd iemand aanwezig is;
- Een gezellige en huiselijke sfeer te stimuleren: je serveert koffie en thee, praat met de bewoners, maakt een (warme) maaltijd voor ze klaar, helpt ze om zo actief mogelijk te blijven.Je zorgt er voor dat het huishouden draait en doet voorkomende taken zoals de vaatwasser uitruimen, prullenbak legen of de was vouwen;
- In actie te komen als de situatie daar om vraagt: bij calamiteiten of als verzorging / verpleging nodig is, als een bewoner onrustig is of een bijzondere vraag heeft, signaleer je dit zo snel mogelijk bij de collega’s die hierin de juiste zorg kunnen bieden.

Wat wij verwachten:
- Je hebt oog en hart voor onze bewoners en hun familie: je bent geduldig, je kunt op hun niveau contact met ze hebben, je bent vriendelijk en behulpzaam, je weet een gezellige sfeer te creëren;
- Je bent fysiek in staat om lichte huishoudelijke werkzaamheden te verrichten: maaltijden te verzorgen, lichte schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren, rolstoel kunnen duwen etc;
- Je bent daadkrachtig en voelt je verantwoordelijk, zodat bewoners en collega’s erop kunnen rekenen dat je in actie komt als de situatie daarom vraagt.
- De tijden van de diensten zijn in overleg met jou ook mogelijk in de weekenden en avonden. Flexibiliteit is dus van groot belang.

Arbeidsvoorwaarden
Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief. Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 15 (1697,251 tot 2086,- o.b.v. 36 uur). Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van maximaal 6 maanden. Als je dat wilt en bij gebleken geschiktheid, kun je daarna in aanmerking komen voor een opleidingstraject in de zorg, betaald door Careyn. Eerst een dagje meelopen om te kijken of dit iets voor je is? Dat kan!

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Interesse?
Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

Careyn nodigt jou graag uit om in gesprek te gaan over de invulling van deze vacature. Meer informatie? Neem contact op met Lyanne van Dijk op 06-82898897 of ly.vandijk@careyn.nl. Samen kijken we naar de mogelijkheden.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Ja Ik solliciteer graag als Zorgassistent - Coronabaan - Careyn Utrecht Stad