Casemanager Dementie - Hoeksche Waard

Dit ga je doen

Word jij onze nieuwe collega binnen Careyn?

Casemanager Dementie
- voor 24 uur per week -

Careyn werkt samen met de Ketenzorg Dementie Hoeksche Waard (HW). Ketenzorg Dementie Hoeksche Waard is een samenwerkingsverband van verschillende zorgaanbieders, vrijwilligers - en welzijnsorganisaties uit de Hoeksche Waard. De keten richt zich op de begeleiding van thuiswonende cliënten met dementie en hun mantelzorgers. Met als doel het thuis wonen zo lang mogelijk op een verantwoorde manier mogelijk te houden en/of te maken. Het team Ketenzorg Dementie HW bestaat uit casemanagers vanuit verschillende zorgorganisaties. De casemanager werkt onafhankelijk van de zorgaanbieder en huisarts gebonden.

De casemanagers van Careyn werken in een team van 18 casemanagers verspreid over de Zuid Hollandse eilanden.
Voor het enthousiaste team in de Hoeksche Waard zijn wij -in verband met uitbreiding van formatie- zo spoedig mogelijk op zoek naar een:


Inhoud van de functie
De problematiek voor mensen met dementie en hun mantelzorgers is complex en gaandeweg het proces neemt deze toe. Als casemanager ben je -in nauwe samenwerking met de wijkverpleegkundige- de spil in de hulpvraag, gericht op het coördineren van de zorg en het begeleiden van de cliënt met dementie en haar/zijn omgeving, zodat het thuis wonen zo optimaal mogelijk blijft. Je brengt de zorgvraag in kaart, geeft voorlichting over het ziektebeeld en de mogelijkheden in zorg en welzijn. Je zorgt voor afstemming en bemiddeling tussen de cliënt, mantelzorg en zorgaanbieders. Je onderhoudt contacten met onder meer de intra - en extramurale zorgaanbieders, gemeenten, CIZ, huisartsen, GGZ, psychiater of sociaal geriater en bureaus zorgbemiddeling.

Wij vragen
 HBO-V of verpleegkundige aangevuld met een HBO-opleiding in zorg of welzijn
 Een opleiding als casemanager dementie is een pré
 Affiniteit met de doelgroep
 Aantoonbare ervaring in het werken binnen de thuiszorg in samenwerking met verschillende disciplines
 Ervaring met complexe situaties
 Goede kennis van de sociale kaart van de regio

Verder beschikt u over de volgende vaardigheden:
 Zelfstandigheid, besluitvaardigheid en tactische vaardigheden
 Analytisch vermogen
 Goede sociale en didactische vaardigheden in individuele en groepsgesprekken
 Enthousiasme, flexibiliteit en humor

Wij bieden
Het salaris is volgens CAO VVT, we bieden 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering! Ook hebben wij oog voor persoonlijke groei en bieden wij dan ook diverse extra cursussen en opleidingen aan.


Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Informatie
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Conny Bouwer, coördinator Ketenzorg Dementie Zuid-Hollandse Eilanden, telefoon 06 28 77 12 17 of via cbouwer@projektcy.nl en/of neem een kijkje op www.ketenzorgdementie-zhe.nl

Sollicitatie
Jouw schriftelijke sollicitatie met Curriculum Vitae ontvangen wij graag door een mail te sturen naar Jeanette Schouten, Je.schouten@careyn.nl of te solliciteren via onze website onder de knop solliciteer.

Ja Ik solliciteer graag als Casemanager Dementie - Hoeksche Waard