Casemanager Dementie - Hoeksche Waard

Dit ga je doen

Careyn werkt samen met de Ketenzorg Dementie Hoeksche Waard (HW). Ketenzorg Dementie Hoeksche Waard is een samenwerkingsverband van verschillende zorgaanbieders, vrijwilligers - en welzijnsorganisaties uit de Hoeksche Waard. De keten richt zich op de begeleiding van thuiswonende cliënten met dementie en hun mantelzorgers. Met als doel het thuis wonen zo lang mogelijk op een verantwoorde manier mogelijk te houden en/of te maken. Het team Ketenzorg Dementie HW bestaat uit casemanagers vanuit verschillende zorgorganisaties. De casemanager werkt onafhankelijk van de zorgaanbieder en huisarts gebonden.
De casemanagers van Careyn werken in een team van 18 casemanagers verspreid over de Zuid Hollandse eilanden.
Voor het enthousiaste team in de Hoeksche Waard zijn wij -in verband met uitbreiding van formatie- zo spoedig mogelijk op zoek naar een:

De problematiek voor mensen met dementie en hun mantelzorgers is complex en gaandeweg het proces neemt deze toe. Als casemanager ben je -in nauwe samenwerking met de wijkverpleegkundige- de spil in de hulpvraag, gericht op het coördineren van de zorg en het begeleiden van de cliënt met dementie en haar/zijn omgeving, zodat het thuis wonen zo optimaal mogelijk blijft. Je brengt de zorgvraag in kaart, geeft voorlichting over het ziektebeeld en de mogelijkheden in zorg en welzijn. Je zorgt voor afstemming en bemiddeling tussen de cliënt, mantelzorg en zorgaanbieders. Je onderhoudt contacten met onder meer de intra - en extramurale zorgaanbieders, gemeenten, CIZ, huisartsen, GGZ, psychiater of sociaal geriater en bureaus zorgbemiddeling.

Wat wij verwachten


 HBO-V of verpleegkundige aangevuld met een HBO-opleiding in zorg of welzijn
 Een opleiding als casemanager dementie is een pré
 Affiniteit met de doelgroep
 Aantoonbare ervaring in het werken binnen de thuiszorg in samenwerking met verschillende disciplines
 Ervaring met complexe situaties
 Goede kennis van de sociale kaart van de regio

Verder beschikt u over de volgende vaardigheden:
 Zelfstandigheid, besluitvaardigheid en tactische vaardigheden
 Analytisch vermogen
 Goede sociale en didactische vaardigheden in individuele en groepsgesprekken
 Enthousiasme, flexibiliteit en humor

Arbeidsvoorwaarden


- In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor gezonde arbeidsomstandigheden.
- Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief.
- Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.
- Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 50 (€ 2.373,63 en maximaal € 3.444,48 van de CAO VVT bij een fulltime dienstverband 36 uur)
- Bij aanvang krijg je een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband (bij gebleken geschiktheid)

Hier ga je werken

Staat bij jou de mens centraal? Ben je ondernemend en enthousiast? En hou je van vernieuwing en toekomstgericht werken? Dan pas je uitstekend bij ons team op de Zuid-Hollandse eilanden. Wij gaan altijd uit van de mens en diens mogelijkheden. Gaat het om zorg dan kijken we naar wat mensen nog wél kunnen; we vragen wat zij belangrijk vinden en bieden daarbij ondersteuning. We willen zo bijdragen aan positieve gezondheid, eigen regie en kwaliteit van leven. Dat vinden we ook belangrijk voor onze medewerkers; we laten je doen waar jij goed in bent en helpen je om je verder te ontwikkelen.

Samen werkt 't beter! Careyn zet zich in voor de gezondheid en het welzijn van jong & oud, gezond & kwetsbaar. Met professionele medewerkers biedt Careyn ZHE zorg, hulp en ondersteuning. Als het nodig is, staan we klaar als betrokken partner met producten en diensten op het gebied van;  Verpleeghuiszorg, Thuiszorg, Wijkverpleegkundige zorg, Ergotherapie, Fysiotherapie, Logopedie, Ouderengeneeskunde et cetera. Verder zijn we gespecialiseerd in Gerontopsychiatrie (Torenhoeve), Geriatrische revalidatiezorg (GRZ, Vier Ambachten) en zorg voor mensen met een Niet Aangeboren Hersenafwijking (NAH de Plantage).

Ons werkgebied is Voorne-Putten/Rozenburg, Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee. Een mooie, landelijke omgeving waar onze cliënten vaak al hun hele leven wonen. Tegelijkertijd ligt de stad nooit ver weg want binnen 30 minuten ben je in Rotterdam. 

Werken bij Careyn op de Zuid-Hollandse eilanden biedt jou de mogelijkheid om dichtbij huis te werken. Gezien Careyn één van de grootste zorgaanbieders is in deze regio. Met volop kansen om door te groeien of jezelf verder te ontwikkelen. Wat wil je nog meer?

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Herken je jezelf in de bovenstaande functie? Solliciteer direct via de onderstaande knop!

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Conny Bouwer, coördinator Ketenzorg Dementie Zuid-Hollandse Eilanden, telefoon 06 28 77 12 17 of via cbouwer@projektcy.nl en/of neem een kijkje op www.ketenzorgdementie-zhe.nl

Ja Ik solliciteer graag als Casemanager Dementie - Hoeksche Waard