Casemanager Dementie - tijdelijk - Hoeksche Waard

Dit ga je doen

Ketenzorg Dementie Hoeksche Waard (HW) is een samenwerkingsverband van verschillende zorgaanbieders, vrijwilligers - en welzijnsorganisaties uit de Hoeksche Waard. De keten richt zich op de begeleiding van thuiswonende cliënten met dementie en hun mantelzorgers. Met als doel het thuis wonen zo lang mogelijk op een verantwoorde manier mogelijk te houden en/of te maken. Het team Ketenzorg Dementie HW bestaat uit casemanagers vanuit verschillende zorgorganisaties. De casemanager werkt onafhankelijk van de zorgaanbieder.

De problematiek voor mensen met dementie en hun mantelzorgers is complex en gaandeweg het proces neemt deze toe. Als casemanager ben je -in nauwe samenwerking met de wijkverpleegkundige- de spil in de hulpvraag, gericht op het coördineren van de zorg en het begeleiden van de cliënt met dementie en haar/zijn omgeving, zodat het thuis wonen zo optimaal mogelijk blijft. Je brengt de zorgvraag in kaart, geeft voorlichting over het ziektebeeld en de mogelijkheden in zorg en welzijn. Je zorgt voor afstemming en bemiddeling tussen de cliënt, mantelzorg en zorgaanbieders. Je onderhoudt contacten met onder meer de intra - en extramurale zorgaanbieders, gemeenten, CIZ, huisartsen, GGZ, psychiater of sociaal geriater en bureaus zorgbemiddeling.

Ben je tijdelijk beschikbaar (zwangerschapswaarneming) voor 24 uur in de regio Hoeksche Waard, gedurende 1 mei tot en met 31 december 2021? Je bent van harte welkom!

Wat wij verwachten


 HBO-V of verpleegkundige aangevuld met een HBO-opleiding in zorg of welzijn
 Een opleiding als casemanager dementie is een pré
 Affiniteit met de doelgroep
 Aantoonbare ervaring in het werken binnen de thuiszorg in samenwerking met verschillende disciplines
 Ervaring met complexe situaties
 Goede kennis van de sociale kaart van de regio

Verder beschikt u over de volgende vaardigheden:
 Zelfstandigheid, besluitvaardigheid en tactische vaardigheden
 Analytisch vermogen
 Goede sociale en didactische vaardigheden in individuele en groepsgesprekken
 Enthousiasme, flexibiliteit en humor

Deze functie is voor maximaal 32 uur. Kom jij ons Careyn team versterken in de Hoeksche Waard? Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter

Arbeidsvoorwaarden


In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor gezonde arbeidsomstandigheden. Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 45. Bij aanvang krijg je een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband (bij gebleken geschiktheid).

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op sollicitatiebutton onderaan deze vacature. Careyn nodigt jou graag uit om in gesprek te gaan over de invulling van deze vacature. Wil je een dag meelopen? Dit behoort zeker tot de mogelijkheden. Meer informatie? Neem contact op met onze recruiter, Barbara de Geus 06-83166519, b.degeus@careyn.nl. Samen kijken we naar de mogelijkheden!

Interne kandidaten hebben voorrang bij geblekengeschiktheid.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Casemanager Dementie - tijdelijk - Hoeksche Waard