Casemanager verzuim en mobiliteit - De Ronde Venen, Stichtse Vecht en Woerden

Dit ga je doen

Als casemanager verzuim en mobiliteit neem je de verzuimbegeleiding van cases langer dan 26 weken over van het management en je houdt hen goed geïnformeerd en nauw betrokken.
Je bent als casemanager verzuim en mobiliteit voor de complete verzuimbegeleiding:

 • Je voert gesprekken met de medewerkers.

 • Je bepaalt in overleg met de bedrijfsarts en HR over de inzet van interventies.

 • Je begeleidt de medewerker naar een duurzame plaatsing in eigen of ander passend werk, zowel binnen Careyn als buiten de organisatie.

 • Je adviseert bij specifieke cases over mogelijke oplossingen

 • Je brengt de risico’s, opbrengsten en kosten in kaart.

 • Je zorgt ervoor dat r aan alle verplichtingen en de Wet Verbetering Poortwachter wordt voldaan en voorkomt daarmee loonsancties.

 • Je levert een bijdrage aan het beheersen en reduceren van het verzuim en de WIA instroom.


Uiteraard heb je ook in- en externe contacten zoals met je directe collega’s en HR en o.a. externe specialisten. Het gaat om een nieuwe functie die is gecreëerd om het langdurig verzuim te reduceren en om te zorgen dat we betere kansen en mogelijkheden voor mensen in het verzuim kunnen bieden. Careyn heeft 4 districten en elk district heeft een eigen een casemanager verzuim en mobiliteit. De specialisten schakelen met elkaar om re-integratiemogelijkheden te vergroten. Kortom een afwisselende baan.

Dit neem je mee


 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding bij voorkeur register casemanager verzuim, HR of arbeidsdeskundige.

 • Je hebt kennis van wet- en regelgeving (WIA en ERD WGA/ ERD ZW) en de Wet verbetering Poortwachter.

 • Windows heeft voor jou geen geheimen en je kent verschillende verzuimmanagementsystemen.

 • Je hebt ervaring met verzuimbegeleiding, het begeleiden in re-integratie binnen/buiten de organisatie en ruime ervaring met plaatsing van werk naar werk. Je neemt dan ook een groot netwerk mee.

 • Je bent communicatief vaardig, empathisch, resultaatgericht, zelfstandig en pro-actief.


Dit mag je van ons verwachten • Wij bieden je een tijdelijk contract aan voor 20 tot 24 uur per week (bij voorkeur verdeeld over 4 dagen per week) voor de duur van een jaar met de mogelijkheid tot een vast dienstverband.

 • Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 55, minimaal € 2.700,46 en maximaal € 4.286,78 van de CAO VVT bij een fulltime dienstverband (36 uur).

 • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

 • We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie waar je wordt aangestoken door het enthousiasme en de gedrevenheid die er heerst. We bieden je een plek waar je je verder kunt ontwikkelen en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het werkplezier van onze medewerkers.


Hier ga je werken


In het district Utrecht West zijn drie regio’s, namelijk; de Ronde Venen, Stichtse Vecht en Woerden en omgeving. In deze regio’s bevinden zich onze drie verpleeghuizen en door heel het district zijn onze wijkteams actief. Wij hebben 1850 cliënten/bewoners, bijna 1250 medewerkers en 500 vrijwilligers.
In een veld met veranderende zorgvraag maakt Careyn Utrecht West duidelijke keuzes om goede zorg te kunnen blijven bieden aan onze bewoners en cliënten.
In onze visie staat dat wij in 2025 één van de meest gewaardeerde partners in het optimaliseren van de ervaren kwaliteit van leven van ieder mens willen zijn.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Klik op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature en upload je cv.

Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan rechtstreeks contact op met Marga van Zuidam, HR adviseur/verzuimcoach op nummer 06-54792550.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) nodig.

Ja Ik solliciteer graag als Casemanager verzuim en mobiliteit - De Ronde Venen, Stichtse Vecht en Woerden