Coördinator vrijwilligerswerk - 24 uur - Naaldwijk

Dit ga je doen

Als coördinator vrijwilligerswerk ben je verantwoordelijk voor de opbouw en het onderhoud van de vrijwilligerspool voor de locaties Woerdblok en Rozenhof in Naaldwijk. Je zorgt voor een optimale inzet van onze vrijwilligers; de juiste persoon op de juiste plek! Daar hoort bij het geven van informatie, het organiseren van scholing, thema dagen en andere bijeenkomsten voor onze vrijwilligers. Jij bent het aanspreekpunt hiervoor. In deze functie komen je netwerkskills goed van pas door de vele contacten die je hebt. Daarnaast ga je ook aan de slag om het vrijwilligerswerk van Careyn op de kaart te zetten in onze regio. Omdat wij het vrijwilligersbeleid verder willen optimaliseren en doorontwikkelen, denk je graag proactief mee met de organisatie en doe je voorstellen m.b.t. beleidsvoornemens. Je hebt hierin een nauwe samenwerking met de coördinator vrijwilligerswerk van de locaties De Ark in Wateringen en De Vloot in Maassluis.

Wij zijn op zoek naar een bevlogen vrijwilligerscoördinator voor 24 tot 28 uur per week. Je werkt vanuit twee locaties; Woerdblok en Rozenhof in Naaldwijk. Deze functie is ingedeeld in FWG 40 van de CAO VVT.

Wat wij vragen


Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en hebt aantoonbare ervaring in soortgelijk werk. Ervaring in de zorg- en welzijnsector is een pré. Netwerken staat jou op het lijf geschreven. Je beschikt over goede sociale vaardigheden. Je hebt ervaring in het werven en selecteren van kandidaat-vrijwilligers. Het gebruik van social media kent voor jou geen geheimen. Je hebt een flexibele instelling en uiteraard zijn de werktijden in overleg te plannen. Je bent stressbestendig en straalt energie en enthousiasme uit. Jij bent bij voorkeur woonachtig in de regio Westland en in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

Hier ga je werken


Open en onbevangen, dat is hoe de teams van Careyn willen samenwerken met hun bewoners. Betrokkenheid is belangrijk, net als attent zijn voor elkaar. Je vindt het hier terug in kleine en grote dingen en zorgt ervoor dat mensen zich veilig voelen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature contact op met Petra van Dijk, Manager Zorg Careyn Woerdblok en Rozenhof. Telefoonnummer: 06-21 221 476.
De sollicitatieprocedure bestaat uit een selectiegesprek en een meeloopdag. Bij interesse graag reageren voor 13 juli 2022..

Ja Ik solliciteer graag als Coördinator vrijwilligerswerk - 24 uur - Naaldwijk