Coördinerend Specialist Ouderengeneeskunde - Hellevoetsluis

Dit ga je doen

Uitdagend en dynamisch, dat is wat je in deze baan treft als specialist ouderengeneeskunde (SO). Jij komt hier alle facetten uit je vak tegen. Je neemt zelf de verantwoordelijkheid en bent actief bezig met het vormgeven van de medische zorg van kwetsbare ouderen. De regie heb jij in handen. Dat maakt het werk uitdagend én afwisselend. Denk aan de regie over het multidisciplinaire behandelplan en de regie die je samen hebt met je collega’s over de te leveren medische zorg aan de cliënten van Careyn. Het eerste aanspreekpunt voor de ANIOS, Physician Assistant en verpleegkundig specialist ben jij! Je bent een expert, op een bepaald deelgebied en deelt deze kennis met je collega’s. Je draagt als specialist ouderengeneekunde (SO) de verantwoordelijkheid over de kwaliteit en continuïteit van de medische zorg in jouw regio. Jij hebt dan ook een zeer actieve rol in het onderhouden en aangaan van relaties. Bijvoorbeeld met ketenorganisaties, huisartsen en ziekenhuizen. Maar ook voor de eerstelijnszorg in jouw regio.

Als specialist ouderengeneeskunde ben je niet verplicht om deel te nemen aan bereikbaarheidsdiensten. Deze zijn namelijk uitbesteed. Op vrijwillige basis kun je echter altijd mee draaien. Tijdens de kantooruren is er een piketdienst voor de acute medische zorg in het werkgebied. Deze dienst wordt grotendeels ingevuld door een basisarts en andere medische behandelaren. Jij hebt ongeveer eens in de maand één dag dienst. Wanneer dit is stem je af met de betrokken collega’s. Op deze wijze kun je samen met de VS en PA zorgdragen voor afstemming en continuïteit.

Regio Hellevoetsluis: deze stad is een regio op zich. Dit gebied telt ook vier intramurale locaties met behandeling. In totaal zijn dit 220 plaatsen. Het medisch team bestaat hier uit twee VS, één ANIOS en twee SO. Eén locatie is gericht op de gerontopsychiatrie. Op andere locaties zijn cliënten met psychogeriatrische en somatische problematiek.
Kom jij ons Careyn team versterken als coördinerend specialist ouderengeneeskunde (SO)? Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter

Wat wij verwachten


- Als specialist ouderengeneeskunde (SO) ben je op de hoogte is van alle ontwikkelingen binnen het vakgebied. Het is een pré wanneer jij ervaring en/of interesse hebt in de WZD.
- Als geen ander weet jij het overzicht te bewaren in een dynamische werkomgeving. Je bent stressbestendig én communicatief vaardig, flexibel, draagt zorg voor continuïteit van zorg, collegiiaal en springt bij op de afdeling in tijden van vakantie of bijvoorbeeld ziekte.
- Jij zoekt de uitdaging om (regio-) overstijgend te werken en zorg te dragen voor de continuïteit en kwaliteit van zorg in de regio. Jij kunt hierbij leunen op jouw werkervaring als specialist ouderengeneeskunde in een intramurale setting.

Arbeidsvoorwaarden


- Het aantal uur is bespreekbaar, de juiste balans tussen werk en prive met reguliere diensten.
- Voor deze functie is markttoeslag van toepassing. Daarom biedt Careyn jou een passend salaris conform de cao vvt, FWG 80. Dit betekent een minimaal salaris van 6.038 euro en maximaal 9.525 euro bruto per maand. De precieze inschaling is afhankelijk van jouw (kader)opleiding en werkervaring.
- Daarnaast krijg je een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, denk aan reiskostenvergoeding, pensioenopbouw, een eindejaarsuitkering. Én je wordt gefaciliteerd om de actuele ontwikkelingen in jouw vakgebied te delen. Eventueel is het volgen van een (kader)opleiding mogelijk. Bijvoorbeeld de kaderopleiding eerstelijns de kaderopleiding PG kaderopleiding opleiden of de opleiding tot WZD functionaris.
- Maar dat is nog niet alles: na jouw proefperiode krijg je direct een vast dienstverband.

Hier ga je werken

Careyn is met ca. 7.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders in Nederland. Careyn is een actieve maatschappelijke onderneming, die mensen verbindt. We staan voor vitaliteit, levendigheid en goede zorg in elke wijk, buurt of woongemeenschap en stimuleren zelfredzaamheid en eigen regie. Als het nodig is, staan we klaar als betrokken partner met producten en diensten op het gebied van Geriatrische Revalidatie Zorg, verpleeghuiszorg, kleinschalig wonen en welzijn.

Met ons team behandeldiensten, bestaande uit vaktherapeuten, psychologen en artsen, bedienen wij de gehele regio ZHE (Zuid Hollandse Eilanden) en de regio DWO/NWN (Delft-Westland-Oostland/ Nieuw Waterweg-Noord).

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Herken je jezelf in de bovenstaande functie? Klik dan op sollicitatiebutton onderaan deze vacature. Careyn nodigt jou graag uit om in gesprek te gaan over de invulling van deze vacature. Wil je een dag meelopen? Dit behoort zeker tot de mogelijkheden. Meer informatie? Neem contact op met onze recruiter, Barbara de Geus, 0683166519, b.degeus@careyn.nlcareyn.nl. Samen kijken we naar de mogelijkheden!

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Coördinerend Specialist Ouderengeneeskunde - Hellevoetsluis