Dit ga je doen

Kom jij ons deskundige en enthousiaste Vakgroep Diëtetiek team versterken? Wij zoeken een leuke collega voor Careyn district Utrecht West.

Op onze locaties Snavelenburg in Maarssen en Maria-Oord in Vinkeveen hebben wij een enorme diversiteit in doelgroepen: (beschermde) revalidatie, psychogeriatrie, chronische Somatiek, patiënten met syndroom van Korsakov, NAH en Geronto psychiatrie.
Als diëtist ben je verantwoordelijk voor de diëtetische diagnostiek, -behandelingen en-adviezen aan cliënten in Snavelenburg en Maria-Oord.
Je zet je beste beentje voor, voor onze beiden locaties.
Je bent een teamspeler, samen met andere specialisten lever je een bijdrage aan de totstandkoming van individuele zorgplannen. Daarnaast adviseer en begeleid je medewerkers, familieleden en mantelzorgers over het ziektebeeld, de behandeling en de dagelijkse handelingen en hulpmiddelen die worden ingezet bij de cliënt.

Wat vragen wij

 • Een afgeronde opleiding HBO Voeding en Diëtetiek

 • Je bent ingeschreven in het basis- Kwaliteitsregister Paramedici.

 • Je bent minimaal 19 uur per week beschikbaar.

 • Je kunt goed prioriteiten stellen en bent flexibel en stressbestendig.

 • Je bent een procesmatige denker en ondernemend van aard.

 • Mondeling en schriftelijk communiceren met cliënten, verzorgenden/verpleegkundigen, behandelaren en familieleden is jouw tweede natuur.

 • Relevante werkervaring met ouderen is een pré.

 • Je kunt zowel zelfstandig als enig diëtist op één locatie werken of binnen het team van 3 diëtisten functioneren. Zij werken op verschillende locaties binnen het district Utrecht West.


Dit bieden wij
 • Wij bieden je een contract van minimaal 19 uur. Met de mogelijk om in de toekomst meer uren te gaat werken.

 • Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina ''arbeidsvoorwaarden'' op werkenbijcareyn.nl. Deze functie is ingeschaald in FWG schaal 55 minimaal
 • 2.937,68 en maximaal 4.426,10 op basis van 36 uur.


Hier kom jij te werken

Maria-Oord heeft een kleinschalig karakter. Maar vergis je niet: hier vind je zeer specialistische zorg voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel, Korsakov, Parkinson, dementie of andere neurologische ziekten en actieve psychiatrische ziekten pal naast de zorg voor gespecialiseerde geriatrische revalidatie, dagbesteding en kleinschalig wonen.

In Snavelenburg kent iedereen elkaar bij naam en soms is het net een dorp met een dak erop. Het verpleeghuis biedt zorg aan 44 psychogeriatrische en 44 lichamelijk hulpbehoevende ouderen en biedt dagbehandeling aan. Bewoners hebben een grote zeggenschap, maar Snavelenburg wil op alle fronten nog meer persoonsgericht werken: zorg bieden die is afgestemd op iemands leven, wensen en behoeften. Niet de ziekte of de beperking staan centraal, maar de vraag: wat heeft iemand nodig om zich gelukkig te voelen?

Er zijn nauwe banden met het Amsterdam UMC en het Utrechtse St. Antonius Ziekenhuis.
Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Wil je direct solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature en upload je cv en brief met wensen voor als je bij ons komt werken.

Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan rechtstreeks contact op met Wilma van Doorn, op nummer 06-20 00 48 88 of via Email wi.vandoorn@careyn.nl

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.


Ja Ik solliciteer graag als Dietiste