Doktersassistent Snavelenburg Maarssen

Dit ga je doen


Doktersassistent Snavelenburg Maarssen


Je bent het eerste aanspreekpunt voor het verpleegkundig personeel en de externe contacten die zich telefonisch contact opnemen.

Hoe ziet jouw dag eruit

Het grootste deel van jouw werkdag bestaat uit administratieve taken die je met veel zorg en punctualiteit op orde brengt. Daarnaast ondersteun je als onderdeel van het medisch secretariaat de artsen en de paramedici met onder andere agendabeheer, administratie ten aanzien van de chronische zorg en eerste lijn, triage, aanvragen laboratoriumonderzoek, het uitspuiten van oren en het maken van ECG' s.

Wat breng je mee

  • Je bent uiteraard in het bezit van het diploma doktersassistent (of medisch secretaresse)

  • Je bent 30 uur per week beschikbaar.

  • Daarnaast ben je zelfstandig in het uitvoeren van je werkzaamheden, ben je communicatief vaardig, collegiaal en flexibel.


Hier ga je werken

Verpleeghuis Snavelenburg staat centraal in de ouderenzorg in de regio Maarssen. Snavelenburg heeft de zorg over vier afdelingen psychogeriatrie en vier somatische afdelingen met een verscheidenheid aan problematiek.
Ook hebben wij een dagbehandeling somatiek en een dagbehandeling pg in het pand. Daarnaast zijn we actief in de eerste lijn met consulten vanuit de huisartsen uit de regio, MDO’s bij de huisartsen.

Als doktersassistent maak je onderdeel uit van een leuk team van 2 specialisten ouderengeneeskunde, 1 AIOS en een HAIO En natuurlijk werken we samen met een groot team met (GZ) psychologen en paramedici. We hebben allemaal goed en laagdrempelig contact met elkaar. We lopen makkelijk bij elkaar naar binnen, omdat we veel op dezelfde locatie werken.

Wat bieden wij


  • We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie en bieden je een plek waar je wordt aangestoken door de creativiteit en het enthousiasme dat er leeft.

  • Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in FWG 35 van de CAO VVT (€ 2.135,43 tot € 2.937,68 o.b.v. 36 uur). Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon.

  • Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).


Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan rechtstreeks contact op met: Anneke Vietje via 06-23012532 of via Whatsapp of email a.vietje@careyn.nl

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Doktersassistent Snavelenburg Maarssen